Въпреки неясното бъдеще Миньор осигури три контроли

17:59
Въпреки неясното бъдеще Миньор осигури три контроли
Поставеният в неяснота за бъдещето си Миньор Перник осигури три контролни срещи в края на януари и началото на февруари, съобщиха от отбора за БТА. Съперници са все отбори от втора и трета дивизия, а те ще бъдат използвани основно да се преценят качествата на местни момчета и аматьори, които ще идват на проби.

На 24-и перничани гостуват на Сливнишки герой (Сливница), два дни по-късно ще пътуват за Симитли за проверка с местния Септември. На 2-и февруари пък е насрочена среща с третодивизионния ОФК Пирин (Благоевград), отново като гост.

В момента под ръководството на старши треньора Николай Тодоров-Кайзера тренират 20 футболисти. 14 от тях са останали от есенния състав, а от днес се присъедини и Иво Райков, който е перничанин, но до момента играеше за Видима-Раковски. Още шестима юноши на клуба, както и момчета от региона пристигнаха да бъдат тествани.

Феновете в Перник се обнадеждиха от редовния тренировъчен процес и смятат, че ръководството има някакви опции за нормално завършване на първенството. През следващата седмица обаче трябва да бъдат обявени още детайли.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация