Касъмпаша - Галатасарай, загубен

14:52
Касъмпаша - Галатасарай, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Януари: 9 познати от общо 15 мача - 60.0% успеваемост

► Залог на деня за 18.01.2013 г.



Преди паузата в първенството домакините се намираха в много слаба форма, като в пет поредни срещи нямаха победа, а загубиха и последни си два мача. В днешната среща за Касъмпаша ще липсват трима основни играчи - Каплан, Екер и Кампос, а няколко други са ангажирани с националните отбори на страните си за участие в КАН. За гостите ще липсват Амрабат, Ебуе и Уифалуши, но гранда от Истанбул има достатъчно дълга резервна скамейка, за да не се усети липсата на тези играчи срещу тим със значително по-ниска класа. Галатасарай има едва три точки преднина пред преследвачите си и като най-силен гост към момента в страната, трябва да се възползва по максимален начин от утежнената селекционна ситуация в домакинския лагер. В исторически план сараите са спечели всичките си визити на този съперник.

Прогноза: 2, Коефициент: 1.73

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ba40
19.01.2013 06:20

И следващия петък веднага ще вземат резултатна победа *lol*

jelko
18.01.2013 22:25

Запишете си : АКО ГАЛАТАСАРАЙ ИГРАЯТ В ПЕТЪК,ДА ЗАЛАГАМ СРЕщУ ТЯХ !!! *wink*

Ba40
18.01.2013 22:12

Е тази 1ца болеше... И то с обрат...

moraskino
18.01.2013 19:54

4-6 гола в мача и поне 3 за Галатасарай *ball*

joro_sotirov
18.01.2013 18:58

jelko, абсолютно си прав за мачовете в петък на Галатасарай, но победата им в тях беше в началото на шампионата когато мачовете е Шампионската лига не бяха започнали, а всичките останали мачове, в които Галатасарай не победи бяха в петъци преди ключовите мачове в Шампионската лига. Галата се промъкна до следващата фаза както знаеш и за отбора този сезон всеки мач в ШЛ беше ключов. При сегашната ситуация и липсата на други ангажименти към момента и при проблемите на Касъмпаша следва да е лека 2-ка. Като добавим и разликата в класата на двата отбора не би следвало гостите да имат проблеми тук, ако мача не се окаже масов бет и не го "познаят" само букитата, защото гледам, че има движения на ставката и доста хора се насочват натам. Не са съществени промените в ставките така че си мисля, че мача ще си стане.

jelko
18.01.2013 16:22

този сезон Галата са играли 6 пъти в петък и резултатите им са: 2 загуби-3 равни-1 победа.*thinking*