Гуардиола: Още ми е трудно да повярвам!

11:06
Гуардиола: Още ми е трудно да повярвам!
Наставникът на Барселона Хосеп Гуардиола сподели, че не му е лесно да проумее невероятния успех на неговия тим в Шампионската лига. Младият специалист е на път да изведе каталунците до невероятен требъл, след като "блаугранас" водят със седем точки пред втория Реал Мадрид в Примера и им предстоят два финала - за Купата на Краля и в "турнира на богатите".

"Не съм очаквал толкова позитивни резултати в първия ми сезон начело на клуба. Сега е необходимо да не се главозамайваме и да подходим с нужния ентусиазъм и тактическа дисциплина и в най-важните ни мачове за сезона. Очаквах Челси да ни пресира много повече през целия мач, но за сметка на това, дори когато бяхме с човек по-малко, те ни изчакваха на контраатака", коментира Гуардиола.

"Смятам, че Андрес Иниеста наистина си заслужи този невероятен гол. В момента той олицетворява футболната философия на Барселона. Той винаги е давал всичко от себе си за този клуб и съм много щастлив за него", допълни наставникът на каталунците на пресконференцията след двубоя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

silvi91
11.05.2009 17:33

бамберман , ти какъв си ,че ще наричаш мениджара на катулунцитеи сополанко , просто като си фен на Челси и така ли трябва да изразяваш злобата си срещу по класния отбор (Барселона и мениджъра им).А пак и Барселона за си заслужено на финал *wink* .Макар , че съм от Манчестър Юнайтед , Барселона трябва да спечелят ШЛ , защото тази година мисля ,че те са най - добрия европейски отбор *joking* . За едно съм сигорен, че на 27 май в Рим ще се получи много красив футбол и нека по-добрия победи

bamberman007
07.05.2009 21:44

ми трудно ти е ти не си мейнджър а някакъв сополанко и нищо повече.Барса е един балон който срщу ман.юн ще се пръсне и то с 3,4 гола.А ако беше ЧЕЛСИ мача щеше да най-великият.САМО СИНИТЕ,САМО ЧЕЛСИ.