\"Еврофутбол\" награждава най-умелите си играчи в нова игра

11:01
\"Еврофутбол\" награждава най-умелите си играчи в нова игра
Българският букмейкър "Еврофутбол" ще раздава награди на най-умелите си играчи в нова промоционална игра, която ще стартира на 08.05.2009 г. (от 38-и тираж).

Компанията ще раздаде в рамките на промоционална игра, наречена "Картите на "Еврофутбол" 50 000 броя тестета с карти и още 2 000 предметни награди. Всеки, навършил 18 години, който е осъществил успешно предвиждане от поне пет срещи на талон в която и да е програма на българския букмейкър ще бъде възнаграден.

Освен паричната печалба за майсторските си умения, участниците ще получат и оригинално тесте с карти за покер. В някои от кутиите късметлиите ще намерят и 53-а карта– "Ти печелиш!", която носи допълнителна награда, символно изобразена върху нея.

Това са специална чаша, късметлийски залогометър, фирмен дъждобран и маркова футболна топка. Така всеки играч, заложил на поне пет мача, има уникалния шанс да си тръгне освен с парите от печалбата си и с още една или две награди от "Картите на "Еврофутбол".

Подаръкът се получава срещу печеливша квитанция за залог в някой от букмейкърските пунктове. Интересното в случая е, че "Еврофутбол" дава шанс едновременно и на почитателите на комбинациите, и на тези, които предпочитат правите колонки. Също така, е без значение дали даден играч е заложил 10 стотинки или 10 лева на талон. Важно е да спечели и така печели двойно като прибира и награда.

Инициативата на българската букмейкърска къща е насочена към участниците в игрите, организирани от "Еврофутбол" и репликира към всички, които желаят да спечелят наградите да покажат своите майсторски умения в залозите за спортни събития. Промоционалната игра "Картите на "Еврофутбол" ще продължи до изчерпване на количествата и ще се провежда във всички букмейкърски пунктове в цялата страна.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация