Божинов във Виченца до часове

17:52
Божинов във Виченца до часове
Само часове делят Валери Божинов от трансфер във втородивизионния отбор Виченца, разкри агентът на играча Джери Паломба.

"Ситуацията е деликатна, защото Верона искат да си запазят опцията за купуване на Божинов след края на сезона, а за това трябва съгласието на Спортинг Лисабон, които вече позволиха на играча да отиде във Виченца. Все пак, не е изключено Божинов да се върне във Верона следващия сезон. Не ми се иска да правя догадки, но фактът, че клубът иска да си запази правото за обратно откупуване е важно нещо", заяви импресариото.

"Самият президент на Верона Маурицио Сети е казвал много пъти, че най-трудните месеци на отбора са били, когато не са имали подходящ играч в състава си. Отново ще повторя, че Божинов няма проблем на нито едно ниво в клуба. Имахме и други привлекателни оферти от чужбина, но играчът предпочете да се докаже в италианския шампионат. Знам, че амбициите на Виченца са по-различни от тези на Верона в Серия Б, но според мен и двата отбора са стойностни", каза още Паломба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

VANKObarabanko
17.01.2013 17:56

Е.това е ме4тата на младежа да играе в италия,не да се бори със зъби и нокти за титулярното място в Селтик.Доста по лесно е а?*erm**erm**erm*

Fabregas_boy
17.01.2013 19:51

Много хора са играли в Сити,юВе,Спортинг Лисабон,Фиорентина,Парма и прочие,но малко са тези играли във...великият гранд Винченца.*cigarette*