Атлетико Мадрид - Бетис, спечелен

14:36
Атлетико Мадрид - Бетис, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Януари: 8 познати от общо 14 мача - 57.1% успеваемост

► Залог на деня за 17.01.2013 г.



Противно на очакванията за резултатен двубой в тази среща за купата в Испания едва ли ще видим много попадения. Тук и двата отбора познават отлично възможностите на съперника си и днес е повече от логично да се очаква типичното турнирно надхитряне между тях, където всеки гол ще има изключителна стойност. По-важно ще бъде за тимовете да не получат, отколкото да отбележат гол. Турнира навлиза в най-решителната си фаза и този факт също ще окаже влияние върху психологическата нагласа и на двата съперника. При положение, че Атлетико Мадрид поведат, едва ли мачът ще се отвори, защото и 1:0 може да се окаже сравнително приемлив турнирен резултат. Ако това не се случи ще станем свидетели на тактическо надлъгване с Бетис. Коефициентът за подобна развръзка в този мач също си заслужава.

Прогноза: Под 2.5 гола, Коефициент: 2.30

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Antoni753
24.01.2013 00:38

които е играл за челси тряя да е много глупав или да си няма никво понятие при положение че минали мач беше 0:2 нормално е да се зашият и да пазят аванса си от миналия мач.те безстои тва са си зашито отборче браво на тях.