Трансферен дневник, 16 януари

18:43
Трансферен дневник, 16 януари
Трансферен пулс на деня (16.01.2013 г. - сряда)

Отборът на Черноморец Бургас подписа договор с един от талантите на своята школа. Днес, 3 годишен контракт с акулите подписа Милчо Ангелов
 
 
Румънският гранд Стяуа Букурещ иска да привлече защитника на ЦСКА Иван Бандаловски под наем до края на сезона, съобщиха румънските медии.
 
 
Левият защитник Иван Иванов пристигна на проби във втородивизионния Нефтохимик Бургас. 22-годишният футболист за последно е играл в ОФК Сливен. Той ще бъде тестван в следващите няколко дни в тренировките на отбора.
 
С идването на Иванов играчите на проби са вече 10, а се очакват вратар и още един полеви играч, които да се присъединят към отбора до края на седмицата. Така групата на Нефтохимик ще нарасне на 30 човека, от които Ненов ще избира на кого да бъде предложен договор, освен на сигурните нови Стамен Ангелов и Васил Калоянов.
 
Треньорът на Локомотив Пловдив Стефан Генов се отказа от услугите на двама футболисти, които бяха на пробен период в отбора. Това са дефанзивният халф Георги Гушков и сръбският централен нападател Марко Раджич. 
 
Гушков не показа необходимите качества, за да подпише професионален договор с черно-белите, а сърбинът е с хронична травма в гърба, която му пречи да тренира пълноценно. Така с Локомотив Пд на лагера във Варна остана само един футболист, който е на проби – нападателят от Кот д’Ивоар Арестид Бахин.
 
Холандският първодивизионен Хераклес няма интерес към нападателя на Левски Сьорд Арс, съобщи спортно-техническият директор на клуба Нико-Ян Хоогма в местната преса.
 
 
Германският първодивизионен Шелке 04 привлече в състава си бразилския атакуващ халф Рафаел Каетано от Динамо Киев под наем до края на сезона, съобщи "ДПА". В контракта за преотстъпване на 27-годишния Рафаел има и клауза за закупуване от сините от Гелзенкирхен през лятото.
 
Българският нападател Валери Божинов може да продължи кариерата си в Кипър, съобщава местната преса. Четвъртфиналистът в Шампионската лига от миналия сезон АПОЕЛ Никозия проявява интерес към 26-годишния нападател.
 
Божинов, който е собственост на Спортинг Лисабон, но е преотстъпен до края на сезона във Верона, по всяка вероятност ще напусне италианския втородивизионен клуб, където през есента не получи много възможности за изява. Българинът има доста оферти. Той изключи възможността да се завърне в родината си и да заиграе за Ботев Пловдив, но интерес към него има от Виченца, Сиена и от шотландския Селтик.
 
Австралийският плеймейкър Томас Рогич може да бъде смятам за ново попълнение на шотландския шампион Селтик, след като детелините се съгласиха с исканата цена от досегашния му клуб Сентръл Коуст Маринърс.
 
Според генералния мениджър на австралийците Лоури Маккена, не само Селтик са се интересували от австралиеца от сръбски произход. Куинс Парк, Фулъм и Рединг също са направили оферти, но тази на Селтик била най-добрата.
 
" Фулъм е отбор, който ще подхожда на Станислав Манолев", заяви агентът на българския национал на ПСВ Мино Райола, намеквайки, че играчът е готов да подпише с тима, в който се състезава Димитър Бербатов.
 
 
Райола, който е голям приятел с мениджъра на лондончани Мартин Йол, сподели още, че Манолев е готов да облече екипа на лондончани, но все още няма постъпила формална оферта към ПСВ за играча. 
 
"Явно е, че това ще бъде много добър клуб за моя клиент. В момента обаче няма конкретна оферта за него от страна на Фулъм", каза Райола за "Voetbal International". 
 
Английският Куинс Парк Рейнджърс финализира трансфера на Лоик Реми от Олимпик Марсилия. 26-годишният нападател парафира контракт за четири години и половина. Интерес към французина имаше и от страна на Нюкясъл, но КПР са му предложили по-висока заплата.
 
Китайският футболен клуб Гуейджоу Рене е предложил изключително примамлив договор на Франк Лампард. Полузащитникът е получи оферта от 300 000 евро седмична заплата и контракт за две години, но играчът на Челси е не се е съгласил.
 
"Контрактът, който му предложихме, бе изключителен. Тук щяха да го почитат като Бог. На него това приключение щеше да му хареса. След като две седмици се опитвахме да го убедим, накрая получихме отрицателен отговор", съобщи източник от Гуейджоу Рене.
 
 
Полузащитникът на Бенфика Пабло Аймар ще подпише договор за година и половина с Ал Ахли от ОАЕ (Record).
 
Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Дейвид Гил потвърди, че Вилфред Заха е в трансферния им списък. Вероятно изгряващата звезда на Кристъл Палас и английския футбол ще се премести на "Олд Трафорд" след края на сезона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

degea97_
16.01.2013 20:19

Ясно е най - добрите английски таланти винаги ще искат да играят за нас .

Johan_Cruyff_14
16.01.2013 23:18

Последният голям английски талант беше Руни. Напомни ми той къде отиде, моля те?

GunnerTillDie
16.01.2013 21:58

Хахах следващите Тери и Фърдинанд ЛОЛЛЛЛЛЛЛЛ . Един Ламбърт е с класи над Левбек ...

degea97_
16.01.2013 21:44

Ха ха ха ха ха забавен си между другото ... (БАЗИКАМ СЕ ) *nerd* Ми тоя "Лебек" ако не знаеш е национал и твърд титуляр и всеки мач бележи ... Джоунс и Смолинг са следващите Тери - Фърдинанд за Англия сработени са от Националния от Манчестър перфектни са КЛЕВЪРЛИ нямам думи просот за него сам ще ви бие *wink*

GunnerTillDie
16.01.2013 21:17

И кои са тези големи английски таланти в последно време дето идват при вас ? Дори Заха ,ако бяхме продалжили да го искаме щяхте да останете с пръст в устата ... Един Клевърли други големи таланти ? Смолинг ли ? Или пък Фил Джоун ? ЛЕВБЕК ?

Premierleague9
16.01.2013 21:00

Кое е смешното? Кажи и ние да се посмеем.

GunnerTillDie
16.01.2013 20:21

Хахахах :Д:Д

Toddor
16.01.2013 19:21

Франк Лампард. Полузащитникът е получи оферта от 300 000 евро седмична заплата и контракт за две години, но играчът на Челси е не се е съгласил." е ттва е *thumb_up*