Банско стартира подготовка с 24 футболисти

17:17
Банско стартира подготовка с 24 футболисти
С 24 футболисти Банско 1951 започна подготовка за пролетния дял от първенството на "Б" група. Единственото ново попълнение в тима е 19-годишният Симеон Руменов от ДЮШ на Лудогорец Разград. За последно той е играл в родния си град Русе.

Юношите на ЦСКА Кристиян Петров и Милен Иванов ще пристигнат по-късно и ще преминат пробен период. От ЦСКА се очаква и Александър Костадинов, играл за последно в третодивизионния Миньор Гълъбово.

Общо девет контролни мача ще изиграят футболистите на Банско по време на зимната подготовка. До момента са уговорени мачове с отборите на Славия, Локомотив София, Оборище Панагюрище и Пирин Благоевград. Останалите пет срещи ще се договорят допълнително в зависимост от мястото на провеждане на подготовката. Ако се осъществи лагер сбор в Турция, то там възпитаниците на Йордан Самоковлийски ще имат най-малко четири контролни мача.

Преди да излязат за първа тренировка в съблекалнята изпълнителният директор на клуба Красимир Горанов и старши треньора Самоковлийски проведоха разговор с играчите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация