Ман Юнайтед - Уест Хям, загубен

15:42
Ман Юнайтед - Уест Хям, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Януари: 8 познати от общо 13 мача - 61.5% успеваемост

► Залог на деня за 16.01.2013 г.



Обичайно Манчестър Юнайтед би могъл да отбележи доста попадения днес и то без големи затруднения, но чуковете доказаха в първия мач, че са доста опасни в нападение и също биха могли да допринесат за резултатен двубой. Тяхната сила е в разгръщането на атаките, след като централният нападател на тима е свалил висока топка към някой от фланговите играчи и днес изглежда те ще имат възможност да демонстрират подобен подход в атака. Едва ли дяволите ще искат всичко да се решава в последните минути и вероятно те ще се застраховат срещу евентуални попадения на гостите още в началото и чак след това ще оставят шанс и на гостите да достигнат до попадение или повече, но без това да повлияе на крайния резултат. Уест Хям има чудесни изпълнители на статични положения, а при наличните слабости в Юнайтед точно в този компонент шансът на гостите да отбележат днес драстично се увеличава. Коефициентът също си заслужава.

Прогноза: Гол/Гол, Коефициент: 1.80

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RedArmyUnited
16.01.2013 17:12

Днес реших да залагам на повече голове и това е за днес :

Ман. Юнайтед - Уест Хям 4+ 2.05
Арсенал - Суонзи Сити 4+ 2.15
Андерлехт - АА Гент Над 2.5 1.50
РК Генк - Золте Варегем Над 2.5 1.50
---------------------------------------------------
Фиорентина - Рома Г/Г 1.40
Челси - Саутхямптън ХК1 1.60
Рен - Монпелие Г/Г 1.65

putopalo
16.01.2013 16:17

Варианта Г/Г на Сотиров никак не е лош,залога е алтернативен и е подходящ за мача.За данес си заплюх Ковънтри/Транмиър,като ще търся евентуален Х.Другия мач,който ми се наби в очите е Lahti/JJK като мисля да пробвам няколко варианта за ПП/КИ,включително обръщалки.*smile*