АПОЕЛ Никозия със сериозен интерес към Божинов

13:58
АПОЕЛ Никозия със сериозен интерес към Божинов
Българският нападател Валери Божинов може да продължи кариерата си в Кипър, съобщава местната преса. Четвъртфиналистът в Шампионската лига от миналия сезон АПОЕЛ Никозия проявява интерес към 26-годишния нападател.

Божинов, който е собственост на Спортинг Лисабон, но е преотстъпен до края на сезона във Верона, по всяка вероятност ще напусне италианския втородивизионен клуб, където през есента не получи много възможности за изява. Българинът има доста оферти. Той изключи възможността да се завърне в родината си и да заиграе за Ботев Пловдив, но интерес към него има от Виченца, Сиена и от шотландския Селтик.

Президентът на Верона Маурицио Сети заяви, че с Божинов ще разгледат всички възможности и нападателят ще премине в клуба, в който иска.

"Божинов не ни е разочаровал. Той се раздаваше до край при всяка възможност и тренираше много добре. Вярно е, че не получи много игрово време, но може би причината е, че той не е типът нападател, който иска нашият треньор. Заради това ще бъде по-добре за него, ако премине в друг отбор, където да играе повече. Има много голям интерес към Божинов, водят се разговори с доста клубове. Обсъждаме всяка оферта с него. Той сам ще избере къде да отиде", каза Сети.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

john_doe
16.01.2013 16:13

Голям напън за нашия,ще го вземат някъде,после лятото пак,ще е в трансфера.Уинър отново,ще почне да го продава и така на всеки 6 месеца.