Йол няма да разчита на Бербатов в мача за Купата

21:36
Йол няма да разчита на Бербатов в мача за Купата
Мениджърът на Фулъм Мартин Йол заяви, че ще даде почивка на Димитър Бербатов в преиграването от третия кръг на турнира за Купата на Англия срещу втородивизионния Блекпул.

Двубоят е на "Блумфийлд Роуд" утре вечерта, а първата среща в Лондон завърши 1:1. Йол призна, че основният приоритет за столичани е запазването на мястото във Висшата лига.  Фулъм обаче има проблеми в последните седмици, след като спечели само един от последните си шест мача в първенството и падна на 13-о място в класирането.

"Ще излезем с възможно най-доброто, но мисля, че имаме нужда от промяна в стартовия състав за мача с Блекпул. Някои играчи, сред които Димитър Бербатов, който участва във всичките ни мачове напоследък, ще получат почивка", заяви Йол.

Холандският спец иска основните футболисти от състава да бъдат свежи за гостуването на шампиона Манчестър Сити в събота за първенство.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ryangiggs1000
14.01.2013 22:27

Бербатов го играе "саркастичен пас",подава там където трябва да има футболист,а не където реално има.Ама тия неща само в Барса са валидни.Липсата му на амбиция го докара до там.

headhunters
14.01.2013 21:48

Щом няма да играе, Фулъм имат шанс да се класират ! Няма цял мач само него да търсят и никой да не смее да играе сам или да вкара.. победа за ФУЛЪМ !

ryangiggs1000
14.01.2013 21:46

Йол е отписал ФА,то е ясно.Не иска да рискува нищо с оглед факта,че следващия мач идват Юнайтед,които няма как да победи.Ще гледа да не изпадне и това е.Честито на Бербатов хубав и правилен избор направи,зарязвайки борещ се за ШЛ отбор и бъдещия шампион на Италия.

Danskrastev
14.01.2013 21:40

Йол:Бербатов минава на диета защото е качил 2 килограма....Малко вече се прекалява с новините около Бербатов даже и в Юнайтед като беше нямаше такава истерия :Д