"Отричам всички обвинения, те са политическа поръчка"

20:02
"Отричам всички обвинения, те са политическа поръчка"
Състав на Старозагорския окръжен съд определи двегодишна ефективна присъда за бившия кмет на Сливен и бивш футболист от българския национален отбор Йордан Лечков. Около час след решението на Старозагорския окръжен съд Йордан Лечков заяви пред репортер на Нова телевизия:

"Ще обжалвам решението. Отричам всички обвинения. Те са политическа поръчка".

Бившият знаменит футболист не уточни обаче пред камерите на Нова телевизия откъде идва политическата поръчка.

Йордан Лечков, роден на 9 юли 1967 година, е кмет на Сливен в два последователни мандата - от 2003 до 2011 година. Йордан Лечков е бивш футболист на Сливен и ЦСКА. Той има 45 мача в българския национален отбор по футбол, в които е отбелязал 5 гола.

Йордан Лечков е участник на финалите на световното първенство през 1994 година в САЩ, където България се класира на четвърто място, и на финалите на европейското първенство през 1996 година в Англия.

Йордан Лечков е вицепрезидент на Българския футболен съюз от 2005 година досега.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Nelly_Lazio
14.01.2013 21:07

дано е истина за двете години затвор... крайно време е някой такъв " селски тъпан" да полежи малко. искрено се надявам да влезе в затвора стига са ни правили на малоумни в България.

fut_prof
14.01.2013 20:34

подсъдим е бил не от вчера или днес, което мен лично малко ме интересува, тъй като аз респект и уважение към този човек нямам,но ми е чудно как може през целия този период да бъде вицепрезидент на БФС.
Мисля дори, че в БФС има и други лица които през годините, а и сега си стоят и кроткат, а в действителност са направо за съдене. И защо тези невинни хорица не се разследват, като че ли няма следователи и прокурори в тази страна???*beer*