Иниеста иска отворен мач в Лондон

17:50
Иниеста иска отворен мач в Лондон
Полузащитникът на испанския гранд Барселона Андрес Иниеста заяви, че се надява на отворена игра по време на реванша от полуфиналите на Шампионската лига тази вечер на стадион "Стамфорд Бридж" срещу тима на Челси.

Първият двубой в Испания завърши 0:0 след анти-футбол от страна на "сините", но халфът на Барса заяви, че се надява срещата тази вечер да предложи истинско шоу на зрителите.

"Ние доминирахме на "Камп Ноу", но англичаните бяха развили добра система за защита. Сега обаче и двата тима ще имат нужда от гол на "Стамфорд Бридж" и играта ще бъде съвсем различна. Аз смятам, че това ще бъдат доста емоционални 90 минути. Основното ще бъде да спрем техните халфове и да попречим на техните центрирания в нашето наказателно поле. Ние сме спокойни пред мача тази вечер. Гуардиола иска от нас да повторим духа, който показахме на "Бернабеу" срещу Реал Мадрид. Ние винаги сме смятани за фаворити, но това не носи допълнително напрежение върху плещите ни. През цялата си история, Барселона винаги е искала да печели всички състезания."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация