Фабрегас защити Киърън Гибс

19:42
Фабрегас защити Киърън Гибс
Капитанът на Арсенал Франсеск Фабрегас се прояви като лидер на тима, след като подкрепи младия бранител Киърън Гибс, който направи ужасна грешка при първия гол на Манчестър Юнайтед в снощния реванш от полуфиналите на Шампионската лига.

19-годишният защитник, който се налага да играе като титуляр заради оредялата защита на Арсенал, се подхлъзна пред своята врата и така Парк вкара първия гол за Юнайтед.

"Киърън играе страхотно за нас. Той е много силно момче и ще бъде велик играч на Арсенал и Англия. Киърън нямаше късмет в мача с Юнайтед. Той бе ужасен на полувремето и това ме натъжи, защото той е само на 19 години, а такова нещо може да се случи на всеки един играч", коментира Фабрегас.

Испанецът допълни: "Това бе труден сезон за нас, но за млад състав се справихме доста добре. Ние работихме усилено и играхме полуфинал за ФА Къп, срещнахме големи отбори, но трябва да сме по-добри през следващия сезон. Трудно е, но трябва да си стъпим на краката и да мислим за бъдещето."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sL0rD
07.05.2009 08:30

Доигра полувремето *smile* Инацхе беше смене в началото на второто от Туре ако не се лъжа.

arsen
06.05.2009 22:07

Браво на Сеск.Това е истинска мъдра постъпка на капитан.Макар и на 22 години.Браво и на Гибс,доигра мача на ниво.

torres_228
06.05.2009 20:16

Съгласен съм с emo_badema. Това момче има бъдеще и то в Арсенал. Една глупава грешка го разконцетрира напълно. Евала на Фабрегас, трябва да се подкрепят тия футболисти и да вървят напред. *smile*

emo_badema
06.05.2009 19:53

Гибс играе великолепно.Първия мач срещу манчестър обезобрази роналдо *wink* *stop* Това подхлъзване може да се случи на всеки.След години ще е един от най-добрите защитници в света