Фенербахче и Бурсаспор проявяват интерес към Тонев

14:12
Фенербахче и Бурсаспор проявяват интерес към Тонев
Турският гранд Фенербахче, както и шампионът от 2010-а година Бурсаспор също проявяват интерес към българското крило Александър Тонев, пишат полските медии, а същата информация може да бъде намерена и в сайта calcionews24.com.

Полският вестник Спорт твърди, че цената на играча е около 1 милион евро, а Лех Познан е готов да се раздели с 22-годишния полузащитник заради сериозните си финансови задължения, поставящи под въпрос лиценза им за Европа.

Както е известно, от началото на годината два френски клуба и пет италиански оглеждаха българина. Единият от тях- Лил, има административна пречка в момента за стартиране на преговорите. Във Валансиен пък тече обсъждане между треньорското ръководство и финансистите на клуба.

"Александър Тонев в момента е една от най-горещите трансферни цели за много отбори, твърди calcionews24.com.

"Може би не веднага, но през лятото Александър Тонев ще бъде един от най-търсените футболисти в Европа в категория U23, твърди агентът Джанфранко Чикети, сдобил се с мандат да предлага Тонев на два европейски пазара. Сампдория, Дженоа, Пескара, Киево и последния в Серия А Сиена са информирани за условията около него.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vikingit
14.01.2013 14:58

Много добро е момчето. Ако не се лъжа Чичо Митко Пенев го наложи в ЦСКА когато беше хептен млад. Дано отиде в Германия или Италия.