Роджърс обясни защо Юнайтед има с 24 точки повече от Ливърпул

12:04
Роджърс обясни защо Юнайтед има с 24 точки повече от Ливърпул
Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс сподели, че е разочарован от факта, че мърсисайдци изостават с 24 точки от Манчестър Юнайтед.

Вчера червените дяволи победи Ливърпул с 2:1 на "Олд Трафорд", въпреки че през по-голямата част от втората част гостите имаха превъзходство и можеха да стигнат до точката.

"Причината за това огромно изоставане се крие в дълбочината на съставите. Юнайтед може да си позволи да прави ротация на футболистите си и това да не се усеща. При нас положението не е такова", смята Роджърс.

"Смятам, че като класа не ни превъзхождат много", допълва специалистът.

"Смятам, че в следващите месеци ще успеем да намалим разликата, с която Юнайтед ни превъзхожда", каза още Брендън Роджърс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

miro_slavcho
14.01.2013 23:25

От това което гледах в мача с/у Юнайтед, Ливърпул имат нужда от ляв краен бранител (за конкуренция на Енрике, Глен Джонсън да си отиде от дясно), централен халф (Снайдер би бил перфектен), и още един по-качествен нападател (Гомис от Лион). Сигурен съм че ако играчите на тези позиции бъдат купени ще има повече класа в отбора, както и Роджърс ще има сравнително по-разчупен състав.

overdrive
14.01.2013 18:49

Роджърс е точния човек за Пуул. Времето ще си покаже. Още като го назначиха си казах че Пуул до 2, 3 сезона ще си върнат редовното място в ШЛ *beer*

genchooo
14.01.2013 16:31

Превъзхождат ви в класа и още как, нали вчера видях за какво става на въпрос мислех, че ще е оспорван мач, а те ви спукаха особено първото полувреме - добре, че бяха пропуските на Уелбек иначе към разгром отиваше мача1

extol
14.01.2013 14:40

Много "смята" тоя Роджърс, бе... математик ще дойде.. *lol*

ryangiggs1000
14.01.2013 14:32

Значи специалисти казват,че имаме дълбочина състава,а тукашните коментари говорят как РВП ни дърпал,чудя се на кое да вярвам *confused**confused* Пуул ако оставят Брендо да работи и му отпуснат някой друг милион може да направят хубав сезон,жалко,че няма да се напънат в ЛЕ със сигурност има състав,който може да я спечели.

Liverpool_fan86
14.01.2013 14:19

Еми батенце ако доведеш оше две Боринитаа ще имаме дълбочина в състава ама за срещу Плимут даже и там няма да ни стигне.Инъче за вчерашния мач не съм писал до сега коментар общо взето си ни Излъгаха казвайки го футболен жаргон.Не беше изобщо хубав мача с много динамика пред двете врати.Гледам разправят се за някви засади при гола, абе на мен ми трябваха 10-тина повторения да видя в крайна сметка от кого влезе топката, е съдята да е разбрал.Първия гол на Юмайтед беше като по учебник така както да се прави даже няма и виновни толкова от Ливърпул просто те си разгънаха атаката много добре Перси направи такти чески приом да изпревари защитника обърна глезена и хубавото силно подаване беше само отклонено неспасяемо.Втория гол също така страхотно силно и точно центриране на задната греда футболистите на Ливърпул засъсняха със секунда и гола бе факт.За Ливърпул отново гениалноста на С.Джерард върна надеждите бориха се след това всички момчета опитаха се да застрашават вратата на съперника имаха на 2,3 пъти шанс но до попадение не се стигна.Красивите неша бяха от отиграванията на РВП с пета, инъче много нервен мач особено за Ливърпул и то се видя сягат много борят се отдават се а каузата да спечелят дербито има го желание, не са чак толкова и свръх лоши футболистите но просто тези 23 години тежат страшно много и постояните теми Ливърпул къде се намират и самите футболисти психически не могат да се отпуснат да играят а гледат да не рискуват изобщо случаино да не загубят топкта че да и вкарат гол, а така атаки и положения не се създават.И вече при 2:0 стават ако мога да го нарека по-спокойни и знаят или ще са 3,4 или ще излезат с някъква гордост от мача и започват повече да отпускат така стана и вчера.За това примерно аз не съм превърженик на Стъридж но е добре с него защото той не е толкова отдаден на каузата колкото иска да блесне издивидуално, защото за мен той е такъв играч.Както и да е хубавото е че преките конкоренти за 4 -то място загубха точки,лощото, е че не можаха да скъсят дистанцията с тях поне с малко.Успех за напред на Ливърпули дано по - често използва схема с двама нападатели.

tazcho
14.01.2013 14:39

Братле "коментара" ти ми беше по-интересен от статията *lol* иначе евала за обективното мислене *beer* наистина са ставали и по-силни мачове и това дерби ми е по-хубава от "El clasico", ама Ливърпул нещо ги няма в последно време ... Преди се радвах да ги гледам как се мъчат и как падат, ама дойдоха Челси и Ман Сити на тяхно място ( отбори направени с пари, които "сега си пишели историята" ) Мнгого по-заредени са мачовете между Юнайтед и Пуул *cool**beer*. На мен конкретно Стъридж не ме кефи много, защото няма мн мн поглед върху играта, смисъл за вчера специално, ако си беше вдигнал главата да види кой е свободен, а не да дебне малкия ъгъл към вратата, можеше и по друг начин да завърши мача ... ама успех му пожелавам на "момчето"*nerd* Ае вдигайте се по-бързо на крака да ставате машини, че когато ви е високо самочувствието и ви бием, чувството е по-яко *blush**beer*

Chelsea_4_life
14.01.2013 13:43

Роджърс е изключително интелигентен наставник след няколко сезона ще ги върне в 4ката

vlad_86
14.01.2013 12:32

Пожелавам им успех, с тоя отбор не могат да стопят много точки, МЮ много силно се представят този сезон и май няма кои да ги стигне *sad*