Вадят Антон Генов от съдийството

17:41
Вадят Антон Генов от съдийството
Топреферът на българския футбол Антон Генов почти сигурно няма да ръководи мачове след края на сезона, съобщава "Меридиан Мач". Причина за крайната мярка са оплаквания отстрана на футболни шефове, които недоволстват от отсъжданията на Генов. Това решение съвпада и с намеренията на комисията да се дава път на младите арбитри.

През този сезон Генов неведнъж попадна под обстрела на босовете, което е повлияло допълнително при вземането на решението. През тази пролет най-впечатляващи бяха грешките му по време на мачовете Черно море – Ботев (1:0) и Локо Пд – Славия (2:1). Председателят на СК Димо Момиров няколко пъти сподели пред медиите, че през лятото ще се направят коренни промени в съдийството и ще се дава път на млади рефери.

До края на сезона Генов ще бъде със затихващи функции и ще свири наглед лесни двубои. Самият факт, че габровецът не е бил сред трите варианта за съдия на вечното дерби (Стефан Спасов, Георги Игнатов и Николай Йорданов), е красноречив, че комисията вече няма толкова голямо доверие на рефер номер 1 за 2008 г.

Интересно е, че този сезон ветеринарът изсвири мач номер 200 в елита, което е абсолютен рекорд за всички времена.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ReZo
06.05.2009 22:22

крайно време беше този боклук да бъде изхвърлен от съдийството !
ветеринарен лекар .....какво повече да го обидиш *sick*

danistrong
06.05.2009 19:49

Какви най-добри ве ? В България няма добър съдия на 2 мача със Спартак(ВН) и Миниор(ПК) с Пирин се опита да ни направи Х ,но ние се преборихме и си взехме точките !!!ПИРИН!!!

winnerche91
06.05.2009 18:00

Нестига че повечето ни садии незнаят какво правят на терена пък и вадат най-добрите какво повече да се каже как може да им хареше на босовете на одборите от съдииството му като е напълно прав те искат някои които да свири за тях затова го махат него