Валенсия - Севиля, спечелен

14:18
Валенсия - Севиля, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Януари: 6 познати от общо 9 мача - 66.7% успеваемост

► Залог на деня за 12.01.2013 г.



В този момент Севиля, освен че се представя доста зле навън, се намира и в лоша форма с шест поражения в последните си десет мача. Валенсия набира скорост с новия треньор, като записа три победи в последните си четири мача, а и по традиция е стабилен домакин. Постоянството на Малага и добрата моментна форма на Райо Валекано и Бетис задължават прилепите да печелят подобни срещи, ако искат да останат със сериозни шансове за класиране на четвъртото място, даващо право на участие в квалификациите на Шампионската лига и през следващия сезон. Севиля вече не е отборът, който се мереше с грандовете в Испания, и ще задоволи със статута си на средняк този сезон. При демонстрираното до тук от гостите, едно ново поражение няма да бъде нито нелогично, нито пък фатално за тях. При това състояние на двата тима тук, ставката за домакинска победа определено съблазнява.

Прогноза: 1, Коефициент: 2.00

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари