Стоянов: Искам да играя в Шампионската лига с Лудогорец

18:59
Стоянов: Искам да играя в Шампионската лига с Лудогорец
Новото попълнение в Лудогорец Владислав Стоянов заяви, че не се страхува от силната конкуренция на вратарския пост в новия си тим и ще се бори за титулярното място. Роденият в Перник вратар стана днес четвъртият играч за този пост, но заяви, че ще се бори до последно, за докаже, че е номер 1.

"Да, връщам се в българското първенство по-зрял, по-опитен, с доста мачове в европейските турнири. Играл съм в групите на Лига Европа, сега целта ми е да попадна в групите на
Шампионската лига и се надявам, че с Лудогорец ще го постигна, заяви Стоянов при представянето си днес. Останалите вратари са Урош Голубович и Иван Чворович, които
спореха за титулярното място миналата година, както и юношата Георги Аргилашки.

"Аз от конкуренция не се страхувам. Конкуренцията не ме плаши, защото е полезна. Мисля, че с опита, който съм натрупал, ще помогна на отбора. Дойдох в Лудогорец заради високите цели, които преследва", каза още националът, който в кариерата си е играл за бургаските Черноморец, Нефтохимик, както и в Поморие.

"Действително, сега разликата в полза на Лудогорец е само 1 точка, което е нищо. Но ако отборът продължи със силните си игри, които показа през миналия сезон, няма да има проблем отново да спечели титлата", допълни вратарят.

С пристигането на Красимир Балъков на треньорския пост на Черноморец, той реши да не разчита на него и Стоянов беше продаден на молдовския Шериф (Тираспол). За жълто-черните от Приднестровието той има 46 мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Deco_Sneijder
11.01.2013 19:43

Наистина е по-възможно да играе сега с Лудогорец в ШЛ,от колкото с Шериф Тираспол *smile*

genchooo
11.01.2013 19:03

Изкупиха ни всички пернишки вратари :Д. Успех в ШЛ Владо *wink*