Банско може да се подсили с играчи от ЦСКА

16:30
Банско може да се подсили с играчи от ЦСКА
Втородивизионният Банско 1951 очаква да се подсили с футболисти от столичния ЦСКА през зимната пауза в първенството, съобщи изпълнителният директор на клуба Красимир Горанов.

"Има вероятност към нас да се присъединят футболисти от ЦСКА, но не преди да се уточни с кои състезатели те ще се разделят или ще преотстъпват", коментира Горанов.

Банско започна подготовка на 16 януари, когато ще има яснота и къде ще бъдат зимните лагери, като вариантите са в района на Сандански, Турция или Македония.

"Може да е малко по-скъпо в турския курорт Анталия, но за сметка на това там има отлично подготвени терени, класни отбори,които се готвят по това време, с които ще можем да проведем контролни срещи, за да видим какво е нашето моментно състояние",каза Горанов.

Той призна, че има интерес от клубове от елита за играчи от състава, но офертите не задоволяват ръководството.

"До момента различни отбори от "А" група проявяват интерес към наши футболисти, но след като няма солидни оферти, няма как да се съгласим със старши треньора Йордан Самоковлийски да ги отстъпим. Ние не сме благотворително дружество, което да създаваи подарява футболисти безплатно или срещу символични суми. Ще освободим футболисти, които да отидат в по-класни отбори от нашия, но срещу по-сериозни финансови параметри", каза Горанов.

ФК Банско на този етап е договорил контроли със столичните Славия и Локомотив, Оборище (Панагюрище) и Пирин (Благоевград).

"Останалите пет контролни мача, които са в програмата на старши треньора Йордан Самоковлийски, ще се изиграят срещу отбори, според това къде ще проведем втория етап от зимната подготовка", обясни Красимир Горанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
11.01.2013 17:05

Да вземат направо ръководството на Цска *smile*