Барса ще вкара гол в Лондон

12:51
Барса ще вкара гол в Лондон
Защитникът на испанския гранд Барселона Даниел Алвеш вярва, че неговият тим ще успее да вкара гол на "Стамфорд Бридж" срещу Челси и така ще отстрани "сините" в полуфиналите на Шампионската лига.

Испанският тим, който е на три точки от титлата в Примера дивисион, гостува тази вечер в Лондон на Челси, след като първия мач на "Камп Ноу" завърши 0:0. Алвеш заяви:

"Голямата победа над Реал Мадрид е мощно предимство за нас преди сблъсъка в Лондон, но ние знаем, че мача ще бъде много труден. Ще бъде съвсем различна среща с много тактика в нея. Гол на "Стамфорд Бридж" ще бъде от голямо значение и ако ние успеем да поведем в резултата, никой няма да може да ни спре да отидем на финала в Рим. Челси играха дефанзивен футбол на нашия стадион, но днес ще играят по съвсем различен начин, което ще отвори празни пространства за атака пред нашите играчи. Не се притесняваме от атмосферата на стадиона. Аз все пак съм играл на много по-рискови стадиони в Южна Америка и Европа."

Алвеш допълни: "Трябва да кажа, че бях бесен след поведението на Дидие Дрогба в първия мач. Той е добър нападател, но и е труден за опазване. Той показа това в Барселона и аз трябва да внимавам в Лондон да не отговарям на неговите провокации за да не получа картони."

Бранителят коментира и липсата на Рафа Маркес и Карлес Пуйол в мача със "сините":

"Фактът, че нашите бранители Маркес и Пуйол няма да играят тази вечер ще ни накара да бъдем по-внимателни. Ние обаче вече сме показали, че се справяме и без важни свои играчи."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация