Петев: Гъргоров, Голубович и Барт останат в Лудогорец

15:13
Петев: Гъргоров, Голубович и Барт останат в Лудогорец
Всички футболисти с изтичащи договори ще останат в състава на Лудогорец, категоричен е старши треньорът на шампионите Ивайло Петев. През месец юни изтичат контрактите на Александър Барт, Емил Гъргоров и Урош Голубович, но Петев е сигурен, че те няма да намерят по-добри условия.

"Проведени са по няколко етапа на преговори с всеки един футболист, чийто договор изтича през месец юни. Те най-вероятно ще останат наши играчи. Аз не мисля, че някой може да им предложи по-добри условия и по-добра база за реализация. Това нестои на дневен ред. Винаги сме се стремили да държим високо ниво и ще продължаваме по същия начин. Мога да обещая само едно - Лудогорец ще продължава да печели титли", заяви Петев.

“Марселиньо ще напусне Лудогорец само при изгодна оферта, добави Петев. Халфът беше един най-силните играчи за отбора в шампионския сезон, но през настоящия се забелязва спад в неговата форма.

"Ако има добра оферта, която устройва клуба и него, ще го продадем. Ако не, той има договор и ще остане част от нас. Загатка е защо спадна неговата форма, но това е факт. Може би повлияха двете контузии, но според мен проблемът е най-вече психически", каза още той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация