Уулвс - Блекбърн, загубен

14:58
Уулвс - Блекбърн, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Януари: 6 познати от общо 9 мача - 66.7% успеваемост

► Залог на деня за 11.01.2013 г.



Тук и в двата лагера наскоро се случиха важни събития, които няма как да не бъдат от значение за резултатния футбол тази вечер. Уулвърхямптън имат нов собственик и днес преди всичко друго ще се опитат да го впечатлят с добър футбол и попадения, докато след освобождаването на треньора на гостите Кийн, Блякбърн играе много по-освободено и при наличното качество в селекцията започва да бележи все по-често. И двата тима достигат до голове и получават средно над 2,5 гола в повечето си срещи и докато при домакините този показател е еднакъв, независимо къде играят - 2,7 гола, то в мачовете на Блякбърн определено падат повече голове навън - 3,1. При тези аргументи подобен коефициент изглежда доста привлекателен избор.

Прогноза: Над 2.5 гола, Коефициент: 1.83

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари