Батков поиска обяснение за Гонзо от Велев, заплашва треньора с уволнение

12:08
Батков поиска обяснение за Гонзо от Велев, заплашва треньора с уволнение
Собственикът на Левски Тодор Батков е провел среща с наставника на тима Емил Велев и спортно-техническия директор на "сините" Даниел Боримиров, на която е поискал обяснение защо Георги Иванов-Гонзо е бил рискуван в мача със Сливен и защо отборът играе по този начин, съобщава "БГНЕС".

Босът на "сините" е бил бесен на Велев и едно от обясненията, които е поискал е, защо Гонзо е взел участие в срещата със Сливен, вместо да бъде запазен за важното дерби с ЦСКА. Батков е искал да знае освен това защо "синята деветка" не е бил изваден веднага, след като е получил травмата, а е бил оставен на терена до последния съдийски сигнал.

Нападателят получи разкъсване на мускулни влакна на прасеца по време на двубоя с "войводите" и няма да може да участва във вечното дерби с ЦСКА през този уикенд. Велев се е оправдал с желанието на Георги Иванов да играе срещу тима на Лечков. Батков обаче не е приел това обяснение за сериозно и е предупредил наставника, че неговия стол се клати доста сериозно и доверието към него е пред свършване. Има голяма вероятност при загуба на "сините" от ЦСКА, Велев да бъде уволнен и на треньорския пост до края на сезона да застане Бисер Хаздай.

Както е известно още с назначаването на Хаздай в щаба на първия тим се появиха информации, че той е готвен да за смяна на Велев. Доскорошният наставник на дублиращия отбор на Левски има всички необходими документи, за да може да води състава в оставащите срещи до края на шампионата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UltraBlueHool
06.05.2009 23:53

вечно в кочината да си седиш,вечно пари за ток и вода да нямаш.Ах колко жалко е да си чорбар.

Hustler01
06.05.2009 19:23

Вечно да си ВТОРИ, вечно да си ВТОРИ, ах колко тъжно е да си лефскар... *joking*

terrorblade
06.05.2009 18:11

Вава толкова си смешен че чак ми се реве.Велев добър трениор по-собре се скрий некъде.А човека които можеше да измукне Левски срещу ЦСКА бе6е Гонзо но за жалост той няма да играе. А самолетски ти само титлите гледаш.Виж че всичките ви титли са от баито6ово време когато си4ки добри игра4и били зимани за ЦСКА а ако гледа6 ралзика между Левски и ЦСКА разгледаи хубаво статистиката и виж кои отбор има пове4е победи

vava54
06.05.2009 17:38

Кока, и какво ще стане ако играе Гонзо?
Пак същото,даже и по-лошо....
По голям тъпанар от Кокала не бях виждал!
И какъв добър треньор ще дойде в Левски?
Та Патков няма пари за такъв.....

Samoletski
06.05.2009 16:19

Kalinho --> Все едно аз да кажа "Тате щи ми купи куче, ама друг път"; AviMC --> Фактите говорят леффски - 31 2ри места, ЦСКА - 18. Просто с титли не сте ни конкуренция. Единствено с 2ри места може да се мерите с нашите титли.

AviMC
06.05.2009 13:44

footboris,престанете с това вечно 2-ри!!!Защото ЛЕВСКИ в посл. 3 години само веднъж са били 2-ри.Освен това реалността е едно,а мечтата ви граничи с невъзможното!

Kalinho
06.05.2009 13:43

абе не знам , ама чорбета догодина с добър тренъор ще ви смачкаме

kokata88
06.05.2009 13:18

И все пак си мисял, че Гонзо ще играе!!! За него това е най-важния мач в сезона и ще е на терена дори и с травма !Все пак трябва д аима напрежение преди дербито *wink*

firelevski
06.05.2009 12:57

А това наистина беше много дебилна постъпка от страна на тъпия КОКъл.
Може ли да имаш контузен играч и да го оставиш да си гние на терена внесто да му се окаже лекарска помощ... *evil*

idol_bg
06.05.2009 12:12

Оффф....тия ми писнаха с техните малоумни изцепки.Сега пък Хаздай щял да става треньор.Кой ли не се изреди.Само домакина на стадиона още не е бил треньор на Левски.