Йешич: Ще се радвам, ако Янев се завърне в ЦСКА

11:16
Йешич: Ще се радвам, ако Янев се завърне в ЦСКА
Старши треньорът на ЦСКА Миодраг Йешич призна, че съществува вариант за завръщането на Христо Янев в отбора. Янев бе привлечен през лятото от Стойчо Младенов, но бе освободен след отпадането от Мура 05 в евротурнирите.

Христо Янев е добре познат на Йешич, като двамата работиха заедно през предишния престой на сърбина в ЦСКА през 2005 година.

"Естествено, че Христо Янев представлява интерес за нас. Той има качества, които са добре известни и ако се завърне, ще се радвам", каза Йешич.

Червените заминаха днес за първия си подготвителен лагер в Алания.

"Няма какво ново да кажа. Когато се върнем от Турция може да говорим нещо повече. Аз вече казах, че ще направим вътрешна селекция между играчите, които имаме. След лагера ще преценим дали ни трябват още нови играчи", коментира Йешич.

Той представи новия треньор на вратарите Раде Залад, чийто връх в треньорската кариера е работата му с Радомир Антич в националния отбор на Сърбия

"Залад първо игра с мен 12 години в Партизан, а след това беше в Турция в Бешикташ. Треньорската му кариера започна в Обилич, после бяхме заедно в Партизан - аз като старши треньор, той като треньор на вратарите. Работил е в младежкия национален отбор. След това с Радомир Антич в националния отбор на Сърбия", каза Йешич.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация