Петев: Не мога да кажа, че селекцията ни е приключила

16:40
Петев: Не мога да кажа, че селекцията ни е приключила
"Относно селекцията на нашия отбор не мога да кажа, че е приключила, можем да вземем още един нов футболист. И докато има реален шанс до края на пазара, може и да се подсилим с нови играчи", заяви старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев.

Днес лудогорци се събраха за първа зимна тренировка в хотелски комплекс, който се намира в покрайнините на София, с две нови попълнения. Дойде единствено Неманя Милосавлевич от Рапид Букурещ. Колумбиецът Себастиан Ернандес пък се очаква направо в Истанбул преди началото на първия лагер.

"На 90 % това е отборът. Вие сте наясно колко боеспособен колектив сме. Най-нормалното нещо е да се спрем на малка бройка нови, защото не са ни необходими кой знае колко повече. Е, може и да има още един играч", допълни Петев.

"Дано съм направил правилния избор. Ще има напуснали наши играчи, ако постъпят реални оферти. Важното е в следващата си стъпка да са удовлетворени играчите, а също така и клубът". Петев допълни, че следи конкуренцията затова как работи и какви нови играчи привлича, но няма да коментира нищо по темата.

"Важно е, че сме есенни шампиони, защото вероятно следите чуждите първенства. Там се вижда много добре, че трудно шампионът от предишния сезон задържа нивото си. Аз съм наясно какви грешки направихме през есента и ще се постарая да не се повтарят, или пък поне да са сведени до минимум. Смятам, че с оглед на това, което ни предстои, направихме добра зимна програма- в Анталия ще имаме две контроли, докато на испанска земя планираме участие в два турнира", обясни още мениджърът на Лудогорец.

Той представи след това и новият член на екипа си Тодор Киселичков, който заема мястото на македонеца Иван Йовановски, чийто договор изтича.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация