Батков: Нямаме право на грешки, искам и трите купи

17:52
Батков: Нямаме право на грешки, искам и трите купи
Левски няма право на повече грешки и трябва да спечели всичките три купи през календарната 2013 година, категоричен беше президентът на сините Тодор Батков, който присъстваше на първата тренировка на тима.

"Предстои ни тежък полусезон, в който нямаме право на грешка. Нормално е да вземем трите купи след три години суша и аз съм убеден, че ще го постигнем. Отборът е сплотен. Шест месеца са достатъчни за адаптация и на старши треньора, и на футболистите. Време е вече отборът да започне да доставя удоволствие на публиката във всеки един мач. Трябва красота в играта. Последните три години бяха тежки за всички, които обичат отбора. За мен  ключително. След триумфа през 2005/2006 и двете титли, приземяването беше много тежко. Тези неща не подобават на Левски. Хората ни обичат, търпеливи са и се надявам да ги зарадваме", каза Батков.

Левски започва зимна подготовка с четирима нови играчи - Пламен Димов, Милен Василев, Стефан Велев и Михаил Иванов. Цената за правата им, според Тодор Батков, възлиза на около 500 хиляди лева. С евентуално пето ново попълнение от чужбина, селекцията ще скочи двойно.

"До момента селекцията е на стойност от към 500 хиляди лева и има вариант да бъде удвоена. Валери Домовчийски е наше момче, от златния отбор 2005/2006. Аз му симпатизирам, но всичко зависи от старши треньора. Селекцията е скъпичка, но това не е по-различно от последните три сезона. Този път взехме доказани за България играчи", добави Батков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация