И чешки клуб влезе в програмата на Локо София

15:22
И чешки клуб влезе в програмата на Локо София
Чешкият Баник Острава стана вторият съперник на Локомотив София по време на подготвителния лагер на тима в турския курорт Анталия. Както е известно, червено-черните вече осигуриха спаринг с Висла Краков, но им трябват още два противника.

Старши треньорът Емил Велев събира отбора си на първа зимна тренировка утре, а частта с подготовката в Анталия е планирана от 3-и до 13-и февруари. За лагера червено-черните ще пътуват до Истанбул с клубния автобус и след това ще се качат на вътрешен полет за Анталия.

Иначе селекцията на железничарите по пътя им към оцеляването в А група върви с пълна сила. Емил Велев вече осигури шест нови попълнения, като в същото време четирима се разделиха с клуба.

Дойдоха вратарят Божидар Митрев, защитникът Ивелин Янев, фланговите играчи Румен Трифонов и Искрен Писаров, а също така и нападателите Крум Бибишков и Бранимир Костадинов. С отбора се разделиха вратарят Емил Михайлов, Юлиян Петков, Йордан Върбанов и Младен Стоев.

В същото време стана ясно, че Локомотив ще играе основно в Своге през пролетта своите домакински мачове, ако не получи лиценз за съоръжението в Надежда. Наемът там е доста по-нисък от този на Славия и това е причината ръководството да се спре на този вариант. Там стадионът става напълно свободен, след като местният клуб Спортист Своге най-вероятно ще се откаже и от участие в А окръжна група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация