Банско ще играе контрола и с Пирин Благоевград

14:20
Банско ще играе контрола и с Пирин Благоевград
Още една контролна среща бе уредена от страна на ръководството и треньорския щаб на Банско 1951. Тя ще бъде срещу Пирин Благоевград. До момента от планираните девет контролни мача от страна на старши треньора на мъжкия отбор на ПФК Банско Йордан Самоковлийски четири вече са сигурни. Това са срещу отборите на Славия, Локомотив София, Оборище Панагюрище и вече Пирин Благоевград.
 
Останалите контролни срещи ще се уредят на място, където ще се проведе вторият етап от зимната подготовка. До няколко дни ще има яснота дали лагер-сборът на мъжкия отбор на ПФК Банско ще бъде в Сандански, Турция или Македония. Йордан Самоковлийски събира своите възпитаници на 16 януари, следващата сряда, от 14 часа на стадион Свети Петър.

На този етап спряганите за трансфер футболисти Благой Наков, Петър Тончев, Йордан Лечов, Георги Ангелов, Венцислав Бенгюзов и Юлиян Попев ще се явят на първата тренировка от първия етап от зимната подготовка на отбора на Банско. От ръководството на клуба се потвърди, че има интерес от отбори от "А" група към футболистите на Банско, но до момента няма нищо сигурно.

Голмайсторът на тима от Банско Благой Наков сподели, че никой от ръководството на клуба не го е уведомил за евентуален трансфер в друг отбор.

"Чета и чувам от различни места, че ме искат от други отбори, но до сериозен разговор от страна на старши треньора Йордан Самоковлийски и изпълнителния директор Красимир Горанов не се е стигнало. Заявявал съм и преди, и сега пак казвам, че ще напусна отбора на Банско при условие, че заиграя в отбор от А група и с добри условия", допълни Благой Наков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари