Сър Алекс: Изпълнихме плана, жалко за Дарън

07:54
Сър Алекс: Изпълнихме плана, жалко за Дарън
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън бе много доволен от победата с 3:1 над Арсенал и вторият пореден финал в Шампионската лига, който неговият тим ще играе. Шотландецът сподели, че големият губещ в редиците на "червените дяволи" е Дарън Флетчър, който бе изгонен и ще пропусне битката за трофея в Рим.

"Съжалявам за Дарън Флетчър, който няма да вземе участие във финала. Той изигра страхотен мач, но за съжаление г-н Розети не му позволи да играе във финалната среща в Рим. Мисля, че нарушението не бе за червен картон. Може бе и Фабрегас преигра. Смятам, че Розети е един от най-добрите съдии в Европа. Може и да е сбъркал, но ние не можем да му се сърдим затова. Важното е, че достигнахме там, където бяхме и миналата година", каза Фъргюсън

"Много съм доволен, тъй като изпълнихме всичко, което си бяхме планирали. Успяхме да вкараме ранен гол, което обърка противника. Знаем, че ни очаква тежък финален мач, но ние сме готови. Като европейски шампион ние сме длъжни да се представим на ниво и да се опитаме да влезем в историята", добави още Сър Алекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
09.05.2009 09:53

те Юнайтед влизат в историята като един тотаджийски тим *joking*
другия сезон ви давам гаранция, че Ливърпул ще спечелят ПШ и ШЛ *wink*

Emiliqn1981
06.05.2009 11:53

дали 4елси или Барселона...влизаме в историята