Юнайтед отново победи Арсенал, Бербатов влезе като резерва

23:34
Юнайтед отново победи Арсенал, Бербатов влезе като резерва
Манчестър Юнайтед победи Арсенал и във втория полуфинален мач от Шампионската лига, и се класира за финала на турнира в Рим. Момчетата на сър Алекс надделяха над своя съперник с 3:1 в реванша, а българинът Димитър Бербатов влезе като резерва за "червените дяволи" в 65-а минута. 

Джи Сунг Парк откри резултата в 7-а минута след грешка в защитата на "топчиите", а три минути по-късно Кристиано Роналдо от пряк свободен удар отбеляза втори гол във вратата на Алмуния.

През второто полувреме домакините пробваха да осъществят някакъв масиран натиск, но гостите на контраатака стигнаха до трето попадение. Рууни изведе Роналдо сам срещу вратаря и с точен удар португалецът вкара за 3:0 в 61-а минута.

Четири минути по-късно Митко Бербатов се появи на терена на мястото на Уейн Рууни, който висеше с натрупани жълти картони и бе запазен от сър Алекс Фъргюсън.

15 минути преди края на срещата Дарън Флечър бе изгонен за нарушение в пеналта на Манчестър Юнайтед срещу Франсеск Фабрегас.

Робин Ван Перси превърна отсъдената дузпа в почетно попадение за "артилеристите", които обаче не успяха да отбележат още голове до края на мача и така гостите се класираха на финала в Рим на 27 май.

Арсенал - Манчестър Юнайтед 1:3

0:1 - Джи Сунг Парк - 7 мин
0:2 - Кристиано Роналдо - 11 мин
0:3 - Кристиано Роналдо - 61 мин
1:3 - Робин Ван Перси - 75 мин-д

Арсенал: Мануел Алмуния, Бакари Саня, Йоан Джуру, Коло Туре, Киърън Гибс (Ебуе \'46), Александър Сонг, Франсеск Фабрегас, Самир Насри, Тио Уолкът (Бендтнер \'66), Робин Ван Перси (Вела \'78), Емануел Адебайор

Манчестър Юнайтед: Едвин Ван Дер Саар, Джон О\' Шей, Рио Фърдинанд, Неманя Видич, Патрис Евра (Рафаел \'65), Андерсон (Гигс \'63), Майкъл Карик, Дарън Флечър, Кристиано Роналдо, Уейн Рууни (Бербатов \'65), Джи-Сунг-Парк

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rafici
07.05.2009 12:43

БАРСА шампиони , Ахахахахахахахаахахаха, шампиони само когато Роналдо , Ван Дер Саар, Рууни , Карик и Фердинанд са резерви !!! MANCHESTER UNITED FOEVER STRONG

rokera_henry
06.05.2009 22:38

KoKIcHaAa - не знам кой ,какво доказал ,ама ти доказа ,че си бая простичък ,дори умопомръчително тъп,комплексиран злобар.. Мислех да не пиша в тези теми- на "Арсенал" и тази ,заради безмозъчните и злобни подмятания на разни пубери развили дебилизъм и имбицилизъм.. То няма логични разсъждения за футбол -факти ,качества и т.н ,а само простотия... Потресен съм колко прост народ има...

LioneL_Mesi
06.05.2009 21:08

Не бъдете злобни и не пишете неща за които може да съжелявате след някой мач. Ето и аз бях за Арсенал но поражение и точка. Честито *beer* *thumb_up* *sad*

henryal
06.05.2009 19:19

Малеее, по-големи тъпаци от вас тука нема никъде. Нема манчо, нема пуул, арсенал, челси, че и барса, реал и милан. Нито един от вас, селски бекове, нема нормално изказване в цели 9 страници. Говорите така, все едно, че футболистите, феновете и треньорите сте вие, а всъщност никой не стигна и до неква миниатюрна логика в лайната, които изсипва. Верно имам чувството, че предпочитате да носите задраскана емблемата на враговете си, отколкото вашата собствена. Много зле, много, просто ми се отщя всякакъв коментар, свързан с мача, ЗАРАДИ КОЙТО ВСЪЩНОСТ Е ПУСНАТА ТАЗИ ТЕМА! Стана ясно, че всеки от вас е фен на най-големия отбор на света(както и да става тоя номер), така че аре да си пишете в калните форумчета, без да занимавате айляците, на които не им пука за вашето мнение и вашия отбор!!!

mafiota089
06.05.2009 18:33

Добре де хора кво спорите сега кой е по-добър !?!Тя истината се вижда ... Манчестър са на 1во място в Англия , 2 титли спечели , на финал за ШЛ ...кво толкова изкате !?!

denso_90_vn
06.05.2009 16:55

То не бе подпиране не бе чудо ! Само Нюкясъл и Бой по манчестър Юнайтед в неделя от Сити .!!!!

KoKIcHaAa
06.05.2009 14:22

доказахме веднъж за винаги превъзходството си над смешниците Арсенал , классирането на финал е двойно по сладко защото се подиграхме с тея боклуци

Emiliqn1981
06.05.2009 13:01

като стана вапрос за феновете по трибуните,някои от вас спомня ли си ма4а от Уефа Нотингам Форест-Баиерн Мюнхен?при резултат 0:5 за германците феновете на Нотингам не спряха да ги аплодират,а когато отбелязаха гол за 1:5 само дето невлязоха на терена,такава радост се едно са обарнали ма4а.....такива фенове само в Англия има!

kamata_united
06.05.2009 12:17

МНОГО ГЛУПОСТИ СЕ ИЗГОВОРИХА СТАТИСТИКИ ВЕЛИКИ КЛУБОВЕ ЩО ЛИ. АЗ ИМАМ ЕДИН ЕДИНСТВЕН ВЪПРОС КОИ Е НА ФИНАЛ.............ТВА ПИШЕ ЛИ ГО В СТАТИСТИКАТА НЕ ТЯ ЗАТОВА Е САМО СТАТИСТИКА.ОТ ЕДИН ВЕРЕН ФЕН НА МАН Ю.

idol_bg
06.05.2009 12:06

Абе хора...вий нормални ли сте.Реал и Юве не били това което са били преди....чувате ли се.Тва са едни от най-великите отбори в света.Това че сега последните 5-6 години не са успешни за тях не ги прави по малко велики.Футболната история не започва от 2000 година насам.Напълно подкрепям NAZARETH...че Юнайтед,Реал,Барса,Юве и Милан а аз бих добавил и Ливърпул са институции в световния футбол.И винаги ще си останат такива.Няма отбор който през цялата си история да е бил на върха.Всеки е имал падения и трудни моменти.Факта че това са отборите с най- много фенове по света говори достатъчно.Колкото до мача...най-нормалното нещо беше Ман. да отидат на финал.Просто са с много по голям опит в такива мачове от Арсенал.Пък и като единици ги превъзхождат.Уважавам Венгер за това че налага млади момчета и често прави от тях световни звезди,но когато нещата опрат до мач от такова ниво по добрият избор е да заложиш на опитни бойци.В Арсенал обаче не разполагат с такива...с едно-две изключения.

Br0onX
06.05.2009 12:02

Евала на феновете на Пуул, поне доглеждат мача. Пък вие смешковци кво, видяхме как опразнихте стадиона подсетих се когато Розенборг биха Валенсия миналата година, където след 35 минута нямаше хора на трибуните. Иначе мача почва надъхани всички Топчии, чувам крякат по терасите Арсенал Арсенал, Манчестър свине. И кво 11 минута сички мълчат. Вкараха гол от дузпа Арсенал, поне се опитаха момчетата никой не признава. Затлъстели тираджии и геймъри. На Манчестър феновете може да не са най-шумните ама празни трибуни не съм виждал колкото мача съм гледал, и Уест Бромич дето който ги фане ги бие пак имат публика. Дарби Каунти миналата година као не се лъжа беше сезона когато до 20 и някой кръг нямаха гол извън домакинствата, като вкарааха на Манчестър феновете си умряха от кеф, нищо че отбора им губеше с 3 - 0 до този момент ако не се лъжа. После фенове сте ми били. Като Браса поведат Ман на финала с 3 гола примерно, кво да фърля телевизора ли! Изгорете си екипчетата от Илиенци и стига плюхте!

JarJarBinkS
06.05.2009 11:56

*lol* барса това барса онова 6тяла да ни бие на финала с незнам си колко гола ..дрън дрън дрън... аз пък да ви кажа барса изобщо няма да играе финал тази ве4ер 4елси ще им покаже кое първенство е наи-силното в света и третия в англия е по-силен от първия в испания (в момента) а гуус Хидинг има трофеи и постийения ,които пеп гуардиола няма да постигне никога ... а барса трябва да са благодарни на садбата 4е до сега сре6таха само слаби отбори направете справка в германия -баерн колко са траги4ни и във Франция кадето лион прави наи-слабия си сезон от 10 години...да не говорим 4е половината отбор на реал мадрид бяха контузени и наказани..та затова ги биха на бернабеу.4елси ..разполагат с не по-ло6и игра4и от каталунците и плус това са домакини... да не говорим ,4е гуус хидинг е много по-добър тактик ..способен е да направи от ни6то не6то... така 4е ма4а е твърдо 1да видим тогава феновете на ливера за кои 6те викат на финала и как 6те злобеят сре6ту на6ия Ман4естър дали омразата кам дяволите е по-голяма и 6те са за 4елси дето им набиха кан4етата или пък 6те са за ман4о 6тото сините ги претрепаха..знам ли 6те ми бъде интересно но победата в крайна сметка 6те баде за ман4есър *beer*

Br0onX
06.05.2009 11:55

Всички сте велики на приказки. Ми аре да ви видим нали Манчестър щяха да отпаднат на четвъртфинал, нали и първи в Англия няма да са? Ми аре ве мижави клубчета действаите, ко само ми плямпат тука некви развалени като кисело зеле пубери дето за тях главният футболист на терена е рефера. Ае изберети си най-накрая отбор дето да играе още в ШЛ, кво се оправдавате. Като ни подпират съдиите що тая седмица първия гол на Пуул беше от засада, или пък когато Марк Видука при 2-0 излезна срещу Рейна имаше засада? Тевез се промъкна в съблекалнята на Арсенал да намаже бутоните на Гибс със грес? Кво се оплаквате, аре да ви видим. Аз ми е жал за Арсенал, че отпаднаха по тоя начин щото очаквах поне повече голове по динамичен мач от тяхна страна, ама ей на шанс не им вървеше и това е. Примерете се, че с приказки и с плюене титли не се земат.

Emiliqn1981
06.05.2009 11:47

много злобари има тукя,кви 10 гола да вкарат ни вкарат сити бе?Арсенал 1-3 Ман Юн,тва е положението.една гре6ка на Гибс ,една на Алмуня стна 0 2 и ма4а свар6и.ако няма гре6ки няма да има и голове.когато Ливарпул ни биха 1 4 никои ненаписа 4е Юнаитед направиха 3 индивидуални гре6ки в защита (както Гибс снощи)и Лив така обарна ма4а ,а само глупостите колко велики са Лив и колко силно игарели,как щели незнам си ко да спе4елят и междугалакти4еската титла да вземат....така са големите отбори-вазползват се от всяка гре6ка на противника.помните кво се слу4и на Рома ...искам на финал Барселона 4е да затворим устенцата на вси4ки които плюят по Юнаитед,макар 4е ме самнява 4е ще стигнат до финал1

Berrba
06.05.2009 11:32

браво на MANCHESTER-и пишем история-4естито на всички наши фенове-чао до вечния град на 27 *devil*

nadellin
06.05.2009 10:12

...стига с тоя Милан,де! Гледам 150 коментара за мача между Челси и Барса и к`во?! Милан, та Милан...не казвам, че не ги харесвам, дори напротив-това ми е любимия италиански отбор, ама...нали ги няма сега...не са на полуфинала!?
Сигурно довечера ще е велик мач...аз мисля, че Челси и Барселона могат да ни покажат много по-интересен футбол от снощния мач. Не за друго...винаги е по-интересно да гледаш двубой между английски и испански отбор, особено на такова ниво! Очаквам Барса да се класира...ако стане така финала ще е невероятен!

jakos
06.05.2009 10:10

Schumacher1
кво са ни подпирали съдиите бе глупако кво може би съдията е сложил обелка от банан на гибс да се подхлъзне или тои е управлявал топката с дистанционно от прекия на роналдо
или тои вкара третия гол не стига че ви дадоха дузпа и несправедливо изгониха флетчър ми пак мрънкате научете се да губете смешковци

Schumacher1
06.05.2009 10:06

Как ги подпираха съдийте вчера и така мислят да стават шампиони дано на 10 паднат от ман сити

gecataaa
06.05.2009 09:52

vencitoo ти май нещо не сидобре това че не ти харесват ман.юн не означава че немогат да играят.Относно в коя група са се паднали да ти кажа че във футбола за да спечелиш ти е нужен и късмет затова по добре си замълчи относно кой в коя група се пада.А за Сър Алекс също недей да приказваш глупости кажи ми някой трениор с толкова години в един и същ отбор , и толкова много спечелени купи.Просто ми се струва че се намираш само на работа еи така да пишеш в сайтаи тфа е ,поне като пишеш замисляш л исе малко какво пишеш.Роналдо бил еди си какъв всеки футболист си има лоши качества а нещо за гола му от пряксвободния удар защо не казваш нищо.Ти просто си едно от всичките селяни от ЦСКА и ЛЕВСКи които само се псуват и обиждат ,дори и някои от ЦСКА или ЛЕВСКИ да е в ШЛ те викат за противника.Ей това сме ние българите за жалост,завиждаме на тези кооито играят .И да ти кажа че не съм за МАНЧЕСТЕР да не си помислиш че заради това ти пиша това нещо . ФОРЗА МИЛАННННННННН

Futbulfen
06.05.2009 09:50

Браво Юнайтед,БРаво! Но за мен по-голямата заслуга е на САФ,който като чели вече разбира к'во е напрайл,к'ва глупост е извършил като е привлякал Барби и си го оставя на пейката и успехите не закъсняват! Великия отбор отново е на финал и аз мисля,че ще защитят трофея..имат прекрасна публика,уникален треньор и за мене най-големия майстор на футболната игра-Кристияно Роналдо..какво повече *wink* GLORY,GLORY MAN UNITED!

brickbat
06.05.2009 09:33

tomi ако играеха милан в ШЛ срещу Юнайтед верно нямаше да видиш Юнайтед щото щяха да разпердушинят Милан и ти ше викаш само 1 3, 1 3, 1 3 *lol* ще бият МИлан та 2 няма да видиш

nakato
06.05.2009 09:21

Нали,знаеш-Акото,какво прави-цапа гащите и мирише,така че с милан и без милан,то се вижда кой е номер 1!!! *devil* *lol*

tomi123
06.05.2009 09:17

ако бе6е милан в 6ампионската лига ман говнаитет неги виждам *wink*

kyky72
06.05.2009 09:15

елоооо пъпчасалите стига сте писали глупости , кои ви дава право да оценявате даден отбор или играч то хора със 50-60 годишни познания не го правят че виели..!!! победата е за Ман. и товае приеметего Арсенал нямаха шанс а не че били 19годи. ами това сие техен проблем , стига със тази злоба и заплахи от сорта Барселона щеви оправи еиииии незабряваите че са хора и те могат да грешат ... бъдете малко по позитивно настроени нали се пак този саит е за това дасе забавляваме а не да се псуваме на които нему харесва има другисаитове кадето да пусне малко пара.....

brickbat
06.05.2009 09:12

същото ще се случи и на 9 май цска - ЛЕВСКИ 1 : 3

kobrata_kz
06.05.2009 09:03

NAZARETH : моито момченце върви прочети малко историята на Англииския футбол че бая си поизостанал щом говориш че всичко е започнало от Манчестър и завършва с манчестър а къде забрави ЛИВЪРПУЛ а и вече Реал Мадрид и Ювенус не са отборите който бяха така че по добре мълчи че маи здраво се изложи *wink*

jakos
06.05.2009 08:06

кво стана анали къде са ся твърдите 1-ци мн сигорно бяхте че ша напраите нещо само седяхте и гледахте как ман.юнаитед отива на финал смешници *devil*

Getcatta
06.05.2009 07:49

За съжаление, най- вече Ваше в тези световни отбори макар и на втора- трета редица се нарежда и ЦСКА- София, Сега като гледах как Барса опуха устатниците от Реал; Манчестер тези от Арсенал, с кеф чакам на 9 май и ЦСКА да опраска"все недоволните" и "Винаги правите" от Левски- подуяне...

NAZARETH
06.05.2009 02:05

Има няколко Световни отбора, това са МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕТ, БАРСЕЛОНА, РЕАЛ МАДРИД, ЮВЕНТУС, МИЛАН, колкото и да дуднете това е неоспорим факт. Преди 10 години английският футбол беше известен с Манчестър други отбори нямаше или несъществуваха за отвъд острова, това също е неоспоримо.
Манчестър е отбора с най-много фенове по Света. Манчестър е отбора който ражда мега звездите в този спорт. Манчестър е отбора който направи Висшата лига най-силното първенство. Все неоспорими неща.

beckham_07
06.05.2009 01:55

Радвам се не само че бихме отбор от от по-малка класа (според теб),а и че бихе всички по пътя ни!Радоста от финала не е само от един мач,а от цялостното представяне!Можем да се радваме колкото си искаме!!!!!!!

kievo
06.05.2009 01:49

"Като претендирате,че сте отбор от най-голяма класа и 22-годишните трябва да играят добре".Някъде да сам претендирал че сме отбор от най-голяма класа.Аз лично очаквах да отпадне на 1/8 финалите ,дори се радвам че стигнахме дотук.Нямаме класен отбор елиминациите на Шампионска лига ,камо ли за финал.КАКВО ВДИГАТЕ ШУМ ДО НЕБЕСАТА СЛЕД ТОЗИ МАЧ.ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ КАК ЗАПОЧНА.КАТО СЕ ПАДНЕТЕ НА ОТБОР ОТ ВАШАТА КЛАСА И ГО БИЕТЕ ТОГАВА ГОВОРЕТЕ И КОМЕНТИРАЙТЕ ИГРАТА НА КРИСТИАНО.И ИЗОБЩО НЕ МИ Е ГАДНО В МОМЕНТА,ТЪЙ КАТО ТОВА СА НИ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ И АЗ ГО ЗНАМ.СПИ СПОКОЙНО .ЛЕКА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ

beckham_07
06.05.2009 01:33

Успокой се е kievo!Като претендирате,че сте отбор от най-голяма класа и 22-годишните трябва да играят добре.Пък и това са възможностите на Арсенал в момента.Дори и с титулярна защита същата работа.Уважи успеха на другите КОЛКОТО И ДА ТИ Е ГАДНО В МОМЕНТА!А Роналдо не за първи път финтира някойот Арсенал.Помня още Кристиано като беше на 20 как на Ашли Кол му се зави свят и се подхлъзна.Стига си сипвал на другия отбор при положение че са много по-добри.Пък и какво са виновни МАНЧЕСТЪР,че в Арсенал има контузии.Големият отбор си личи по дължината на състава.И стига с тия глупости за граденето на изцяло нов състав,защото ако беше така той вече трявбваше да е играден.Пък те Арсенал само продават.Дори и Барса да играят срещу ЮНАЙТЕД на финала в Рим пак МАНЧЕСТЪР ще бият!ЗАСЛУЖАВАТ ГО!!!!!!!

NAZARETH
06.05.2009 01:30

Забелязвате ли че когато опоменават победите на Юнайтет неизменно присъства една дума - ''отново''. Тази дума присъства и за Арсенал, Челси и Ливърпул, но там неопоменават победа.
Искам да кажа нещо за Кристиано Роналдо, днес за пореден път се убедих че той стои и ще остане до безспорните светила в историята на футбола - две ТОТАЛНИ атаки в първата безапелационен пас във втората безапелационен завършек.
Втория гол в срещата - наказателен удар от центъра на терена в близкия ъгъл на вратата, но не рикоширайки в тревата или в играч, а директно, чисто непорочно - шедьовър израз на спортното достижение.

kievo
06.05.2009 01:08

АБЕ ПЕДАЛИ ТАКИВА К'ВО СТЕ СЕ ЗАКЕФИЛИ.МАНЧЕСТЕР БИЛИ ,МАНЧЕСТЕР ГОЛЕМИТЕ ...НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ НА АРСЕНАЛ СРЕДНАТА ВЪЗРАСТ Е 22 Г .САМО АДЕБАЪОР ,ПЕРСИ ,АЛМУНЯ И ТУРЕ БЯХА НАД 22.МАНЧЕСТЕР ГОЛЕМИЯ ОТБОР *devil* ЖАЛКО ЗА ГИБС (19Г),СТАНА МИ ТЪЖНО ЗА МОМЧЕТО,ЧЕ СЕ ПОДХЛЪЗНА ТАКА ЛОШО,ДОРИ СЕ РАЗПЛАКА ПО ВРЕМЕ НА МАЧА.
МАЧА СВЪРШИ 8МАТА МИН .ОТТАМ НАТАТЪК АРСЕНАЛ НЕ ИГРА,А ДОИЗИГРАВАШЕ МАЧА.АМАН ОТ РАЗБИРАЧИ ПО ТОЯ ФОРУМ.АРСЕНАЛ ГРАДИ ИЗЦЯЛО НОВ СЪСТАВ И ОТСТЪПВА В МОМЕНТА ОТВСЯКЪДЕ НА МАНЧЕСТЕР.ИСКА МИ СЕ ДА СЕ ПАДНАТ С БАРСА ДА ВИ ВИДЯ ЖАЛКИТЕ ФИЗОНОМЙКИ.АКО ЧЕЛСИ СЕ КЛАСИРА МАНЧЕСТЕР Е ШАМПИОН.

ТОВА ЧЕ СЕ КЕФИТЕ ТОЛКОВА МНОГО НА ТАКАВА ПОБЕДА ПОКАЗВА КАКВИ УЛИГОФРЕНИ СТЕ !!

АРСЕНАЛ 2 - ТА МАЧА С РЕЗЕВНАТА СИ ЗАЩИТА И МАНЧЕСТЕР ГОЛЕМИЯ ОТБОР.КРИСТИАНО СЕ НААКА ОТ РАДОСТ ЧЕ ФИНТИРАЛ ГИБС И ПОДАДЕ С ПЕТИЧКА ПФФФФФ СМЕЕЕЕТВАЙ.

П.С - САМО АРСЕНАЛ - НЕ МЕ Е ЯД ТОЛКОВА ЧЕ СМЕ ПАДНАЛИ ,ЗАЩОТО ТОВА СА НИ РЕАЛНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ В МОМЕНТА.НО АКО МАНЧЕСТЕРИСТИ СЕ ПАДНЕ С БАРСА ЩЕ СЕ ВИДЯТ КОЛКО ,КОЛКО ДАЛЕЧЕ СА ОТ ИСТИНАТА.

merty
06.05.2009 00:59

Ей за тоя Ман. Юнайтед ставаше вапрос "червените дяволи" се завирнаха отново !!! МАН.Юнайтед са шампионите !!! А кокто е писал по надолу NAZARETH Бербо си е добар футболис и др сезон ще карти бетона демек ще цепи мрака !!!

shark2009
06.05.2009 00:58

ШАМПИОН отново ще е ЮНАЙТЕД абе а кога беше финала в Рим?

NAZARETH
06.05.2009 00:33

Трябва да допълня че това беше последната Шампионска лига на Арсенал и най-вероятно този сезон ако не следващият ще отпаднат и от листата на Висшата лига. Относно Челси тяхната съдба няма да бъде по радостна - моторът който ги поддържа, а това разбира се е Абрамович скоро ще ги продаде защото явно те са просто ялови и когато това се случи ще им останат една до две години преди да се разпаднат освен ако не ги привлекат в Шотландия. Барселона са прекрасен отбор но на финала ще изгубят защото да си прекрасен не е достатъчно за да се справиш с МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕТ. За Бербатов, от следващия сезон той ще е извора за дяволите, а за всички които не го харесват какво да кажем те са жалки недорасляци чиито мироглед се свежда до няколко квадратни метра което обяснява и ограниченото им простословие.

Patilanec
06.05.2009 00:21

YNWA_NIKITA говорим за Премиършип пак ли не зацепи нещо?

mostoles
06.05.2009 00:20

Хайде дяволчета да празнуваме щото пак сме на финал.относно срещу кого ще играем не ме интересува щото за да спечелиш няква титла трябва да можеш да биеш всеки.а разбира се че ние можем.за всички който отписват челси един съвет не го правете.видяхме първия мач какво стана.когато на меси и иниеста не им се дава да дишат дето се вика Барса са кръгла нула.а челси направиха именно това в първия мач,защо да не го направят и на реванша.
а относно тези дечица дето плюят на ляво и на дясно,нека си говорят,по приказките може да се разбере кой е истинския фен.това не са фенове,това са разни комплексарчета които стават смешни.хайде и успех утре на Челси.

GLORY,GLORY MAN.UTD.

Emiliqn1981
06.05.2009 00:20

егаси хората бе!YNWA_NIKITA с една победа става ли се шампион?и кво като ни победихте?каде сте сега?докаде стигнахте в европа този сезон?един ма4 не е критерии за класа!колко гола отбелязахте след 90 мин и ако небяха те сега колко то4ки щяха да имат Лив и на кое място щяха да са?затова сезона е 38 ма4а ,има победи има и загуби,в краина сметка които гре6и по малко става шампион и последните 19 години обикновено Юнаитед е сас наи малко грешки.виждаме и каде са другите 6ампиони на ВЛ-Блекбарн и Нюкясал,даже и те успяха в един период ,но не и Ливарпул!

NAZARETH
06.05.2009 00:13

Както ви казах вчера Арсенал се впрегнаха в атака ама просто нямат потенциала да се справят с отбор като Юнайтет. Днес станахме свидетели на зверска гавра с Арсенал, първо смешното им нападение в жалките си опити да стигнат вратата на Ван Дер Сар, второ флегматичната им защита която в уплаха си от приближаващата топка се препъва в тревата, трето на собствения ти стадион пред собствената ти публика да те шиба безпощадно отбор от собственото ти първенство в най-престижния световен клубен турнир и това да накара феновете ти да те нашибат още по жестоко тръгвайки си от мача е нещо повече от зверска гавра - това си е тотално унижение!

YNWA_NIKITA
06.05.2009 00:13

ТАКА Е, НО ЕРАТА МАИ ВЗЕ ДА СВАРШВА И ТОЗИ СЕЗОН СЕ ВИЖДА, НАШИТЕ ГРЕШКИ НИ ИЗИГРАХА ЛОША ШЕГА НО СИ ВИ БИХМЕ КАКТО ТРЯБВА. И У НАС И У ВАС.

Emiliqn1981
06.05.2009 00:06

никои неомаложава Лив,в този отбор винаги е имало стархотни игра4и както има и в момента,просто сега е ерата Ман Юн,толкова ли е трудно да се признае

LastUser
06.05.2009 00:05

хаха я моля ви феновете на поол ми кажете кога последно взехте титла в премиершип ? пп фен съм на арсенал но днес ман утд ни надиграха въпреки това ще имаме шанс да си го върнем в премиершип *smile* дано бием че тъпите поолци се надяват и накрая пак да останат без титла

Patilanec
06.05.2009 00:05

Сигурно както си бройл и предходните 20 години..

YNWA_NIKITA
06.05.2009 00:03

Тази е мираж. С пълна сила аз мога да броя следващите 5

emozionalniq
06.05.2009 00:03

Ман Юн ШЛ - 3 трофея, Ман Юн Шампион на Англия - 17 трофея, Ман Юн Купа на Англия - 11 трофея, Ман Юн Купа на Лигата - 3 трофея, Ман Юн Суперкупа на Англия - 17 трофея, Ман Юн Св. клубна купа - 2 трофея, Ман Юн Суперкупа на Европа - 1 трофей-->UNITED FOREVER *devil*

Emiliqn1981
06.05.2009 00:03

тва се едно да каже6 4е Уругваи са световна сила вав футбола заради световната титла 1930год ако не се лажа и маи имат и още една

YNWA_NIKITA
06.05.2009 00:02

Прочети по назад и ще разбереш. Тази година сами сме си виновни, а аз отдадох необходимото уважение на вашия отбор. Но да омаловажаваш клуб като L.POOL това е смешно но явно фенчетата на вашия отбор само това могат.,

fena_man_utd
06.05.2009 00:00

YNWA_NIKITA Върни се във 1клас имаме 17+тази 18 колкото вас.

Emiliqn1981
06.05.2009 00:00

YNWA_NIKITA я кажи ти на колко си години и помни6ли Лив като станаха последно 6ампиони?и аз да ти кажа до преди 20 години може да са били те,но от 20 години насам има само един отбор. Лив нямат и една титла вав Висшата лига....

BUBOLE4O_ME4O
05.05.2009 23:59

никита, приятелю забрави ги вече тези работи *wink* за преди 1960 въобще няма смисъл да вадиш статистики според мен Футбола от около 11-12 години не е никак идентичен както е било тогава... Слез на земята. Пуул са с празни ръце и това е. Историята...за това се нарича история Живей в настоящето. Уважавай историята, но гледай напред... Догодина може да се пробвате пак... Не злобейте, няма смисъл. Финала остава да гледаме Манчестър Юнайтед - Челси надявам се *smile* Лека от мен

Patilanec
05.05.2009 23:58

YNWA_NIKITA ти явно си много назад. Тази година Юнайтед като станат шампиони на Англия се изравняват по титли с Пуул 18 на 18! Тази статистика незнам от къде си я взел..

forsberg
05.05.2009 23:58

YNWA_NIKITA ти от какво недоволстваш и за какво се бориш какво общо има лирърпул с шапионската лига *joking* *wink*

blq
05.05.2009 23:57

Никита в статята ти видях 1 грешка.След като този сезон станем шампиони ви изравняваме по купи,така че ще бъдат 18 на 18 *wink*

Real_Pool_Fen
05.05.2009 23:57

ежала на ман4о но на финала 6е паднат от 4ЕЛСИ за6тото си4ко се вра6та както е казал РУ6И видинлиев.АРСЕНАЛ толко си могат а феножете им са сме6ни трагнаха си 60та мин. а ако си спомняте преди 2 седмици при 3:4 на АНФИЛД на6те фенове ж 92мин. пееха химна ...........е тва е малката разлика между ТЯ е о4ебиина дори и за децата.!!! YNWA *wink* *thumb_up*

smilov92
05.05.2009 23:56

Фен съм на Арсенал, но свалям шапка на Ман.Юнайтед! Просто ЕВАЛА на този отбор. Въпреки всичко, АРСЕНАЛ - ЗАВИНАГИ! *smile*

YNWA_NIKITA
05.05.2009 23:55

Emiliqn1981 ще ти говоря с статистика -
Ливърпул ШЛ - 5 трофея / Ман Ю ШЛ - 3 трофея .. Ливърпул Шампион на Англия - 18 пъти / Ман Ю Шампион на Англия - 15 пъти / Ливърпул Купа на Лигата - 7 пъти / Ман Ю Купа на Лигата 2 пъти / Ливърпул Супер купа на Европа - 3 пъти / Ман Ю Супер купа на Европа - 1 път / Ливърпул Купа на УЕФА - 3 пъти / Ман Ю Купа на УЕФА - 1 път .. Вижда се кой е най-великия отбор!!! YNWA --> LIVERPOOL FOREVER!!!
А ти си говори не ми пречиш.
КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО

forsberg
05.05.2009 23:53

чсетито на всички фенове на Манчестър отново заслужено сме на финал , а останалите с търите и завистливи коментари пукнете се от яд ONLY MAN.UTD *devil*

BUBOLE4O_ME4O
05.05.2009 23:52

Казах по рано, че няма смисъл пуулци да пишат тук *wink* Някаква излишна злоба ръсите... Арсенал толкова си могат но явно могат повече от вас, защото стигнаха по далеч от вас. Вие да не мислите, че можете мноого повече от тях ??? Ха-ха-ха *joking* Мисля, че този сезон всичко свърши за вас. Празни ръце, празни приказки. Да отбор с традиции, титулуван и т.н. Но до тук бяхте. Скоро няма да сте "най-титулуваният" отбор И няма да има какво да пишете вече... Forget the past, and grab a glass

YNWA_NIKITA
05.05.2009 23:52

"Митко Бербатов се появи на терена на мястото на Уейн Рууни" -и разликата се видя

Emiliqn1981
05.05.2009 23:50

ебати злобарите!биха ни един пат на олд трафорд сас 4;1 и тва има да го приказват хиляда години.ами аз пак да ви припомня сценката Дудек Форлан която феновете на Юнаитед разиграха?или нея не си я спомнятеи непомните повода за нея??забравихте 4е бяхте абонати на Юнаитед.и тая Барса та Барса...кво им е на Барса?и когат бяха наи наи ги цепнахме на Финала за КНК,после пак бяха наи наи наи 4:0 а наща кама ше6е хеттрик да вкарва!,миналата година пак бяха наи наи наи наи изванземни и пак ги прекарахме.Барса да му мисли утре 4елси,щот 4елси не е Реал!

YNWA_NIKITA
05.05.2009 23:49

Между другото не прави чест на феновете на Арсенал (ако това са фенове изобщо) така да си зарязват отбора в труден момент. Точно за това ЛИВЪРПУЛ е велик, заради феновете си YNWA

nCuXonaT
05.05.2009 23:45

ВАЖНОТО Е,ЧЕ ВИЕ ПАК ЩЕ ГЛЕДАТЕ ФИНАЛА,БЕЗ ШАНС ОТБОРЧЕТО ВИ ДА ПОБЕДИ!!!!НАЙ-ДОБРИТЕ ГИ МРАЗЯТ САМО НЕЩАСТНИЦИ!!!!

YNWA_NIKITA
05.05.2009 23:42

Arsenal толкова си могат, на феновете на манчестър честито.
Видя се чез без дървото"БЕРБАТОВ" манчестър мачкат. Жалко че няма да играят с истинския отбор "ЛИВЪРПУЛ" на финала но и Барса ще ги смаже. VIVA BARCELONA

stefko18
05.05.2009 23:39

4естито на вси4ки фенове Юнайтед пак сме на финал *beer*

BUBOLE4O_ME4O
05.05.2009 23:39

Дано митко не играе на финала... Само ще хаби мястото, което заема. Видяхме го на какво е способен... Мисля, че червения картон беше излишен, Сар щеше така или иначе да отрази ситуацията. Но все пак добре, че ще се затворят устите на тези, които грачат, че МЮ са подкрепяни тотално от съдиите. Стана хубав мач. Накрая се разпокъса, но това е нормално. Топчиите започнаха да ритат, от яд. Как не се разплака някой незнам. Венгер аут...ШЛ няма как да я спечели просто с това виждане... Иначе за другото шапка му свалям.

Crissstiano
05.05.2009 23:38

За пореден път Роналдо доказва че е най-добрият играч в света,а Манчестър най-добрият отбор в света.Днес всяко отиграване на Кристиано беше просто извънземно и сега чакаме съперника за финала

manutd_pz
05.05.2009 23:36

Ае сега ми говорете де нещастници .Преди мача бяхте много смели с прогнозите ама сега нещо мълчите . Доста си бяхте повярвали

nCuXonaT
05.05.2009 23:35

счупихме традициите,ако победиме и на финала ще си затворите устата завинаги

plezliooo
05.05.2009 23:24

LFC_N1_YNWA мисля че трябва да те прегледа лекар ... когато стигнеш успетихте на сър Алекс тогава ше може да го критикуваш , да го проклинаш и тем подобни неща, що не пукнеш ти бре ... *joking*

SaDisTa
05.05.2009 23:16

Сега Манчестър са с 10 човека и резултата е 1-3 но не мисля че Арсенал ще направят някаво чудо.Лека ви вечер от мен за днеска *wink*

kobrata_kz
05.05.2009 23:11

Поне сега ще гледаме хубав фнал за който ще стискам палци за Барса *smile* защото ако бяха продължили арсенал то вече щеше да е предрешен финала а този финал Манчестър - Барса е най - добрия за момента щом не е Манчестър - Ливърпул (нищо лично за Арсенал просто не ми харесват как играят тази година)

IvailoIlkov
05.05.2009 23:06

Е прав си аз съм фен на Манчестър но си признавам че феновете на Ливърпул са несравними и много верни и никога няма да направят така

goshandar
05.05.2009 23:06

Може да съм фен на Челси но играта на Манчестър ме впечатлява и тъкмо Бербо влиза в игра *wink*

stefko18
05.05.2009 23:05

нека и бербо поиграе малко да се надяваме на добра изява *wink*

kobrata_kz
05.05.2009 23:04

Да кажа първо на феновете на манчестър юннайтед четита победа и то обедителна ама много ми е смешно как феновете на арсенал зеха да си трагват като видяха че ще падат с още повече а не бива не са като феновете на Ливърпул стоят докри и се молят пеят и ги подкрепят във добро или лошо Само ЛИВЪРПУЛ оле оле оле

IvailoIlkov
05.05.2009 23:04

Много странно но верните фенове на Арсенал си тръгват от стадиона

BUBOLE4O_ME4O
05.05.2009 23:02

Къде са превъзбудените пуулци и топчии... само това искам да попитам *smile* Слезте на земята... шампионска лига с арсенчо ви венгер няма да земете никога *wink*

SaDisTa
05.05.2009 23:02

ЕТО ВИ 3-0 СУПЕР АТАКА,РАЗВИТА ПО НЕВЕРОЯТЕН НАЧИН = ГОЛ.КОЙТ МИ КАЖЕ ЧЕ И ТОВА Е КЪСМЕТ НЕ РАЗБИРА НИЩО ОТ ФУТБОЛ ИЛИ Е СУПЕР СПРЯЛ ЗАБЛУДЕН ФЕН !!!

IvailoIlkov
05.05.2009 23:00

*smile* сигорно LFC_N1_YNWA се е обадил да саботира мача че много се гневи от победите на Манчестър

SaDisTa
05.05.2009 22:58

Има много комплексирани,тъпи,неграмотни и саднати (sad в речника виж *sick* ) хора в тоя сайт, за пореден път се убедих *joking* късметлийй некъсметлий тва е футбола ! днеска биеш-утре падаш.И незнам как може лапета на по 12-13 години да псуват и обиждат хора-мъже ! които са много повече от тях самите и от бащите ви на много от вас *wink* Манчестър продължават и това е.Колкото и да псувате те си зимат парите а вие си блъскате главите в монитора и Затлъстявате
Утре все ми е 1 кой ще бие само да стане хубав мач !

pesh00
05.05.2009 22:56

Да б0мба има , ще гръмнат Кристиано Роналдо

IvailoIlkov
05.05.2009 22:55

Както и да е нека да го игнорираме *smile* а някои да каже бомба ли има на стадиона какво става какви бяха тези стюарди с кучетата

LFC_N1_YNWA
05.05.2009 22:55

вие много летите в небесата ама накрая ще видим кой ще падне най-бързо на земята .. кво ли се занимавам с истръпняци като вас .. само едно и също разправяте и накрая кво .. нищо не постигате и само плачкате .. ми ще плачете много ясно .. защото заслужавате!!! .. от сега ви пращам мн поздрави от БАРСА (Анри,Меси и Ето`о!!! ) .. бахти плаяците сте е .. няма кво да се заниомавам със смешници като вас ..

Evoto
05.05.2009 22:54

Ангеле какво пишеш тука бе *smile*
Манчестър продължават, Арсенал нямат шанс да направят нещо в този двубой!

IvailoIlkov
05.05.2009 22:51

LFC_N1_YNWA ей такива като този дечко трябва да бъдат наказвани от админи и да ходят да си споделят другаде емоциите

LFC_N1_YNWA
05.05.2009 22:51

ОЛД ТРАФОРД ОЛД ТРАФОРД .. НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИТЕ ТОЗИ РАЗГРОМ ОТ НАЙ-ВЕЛИКИЯ ОТБОР *stop* .. А НА САФ ВЕЧЕ МУ Е ВРЕМЕ ДА ПУКВА НА НЕГОВИЯ ТЕРЕН .. ДЪРТАК (МЛЯСКАЩА УСТА) .. ЩЕ ГУШВА БУКЕТА

Emiliqn1981
05.05.2009 22:49

хахахаахахах ем щот са велики затова втори,ако небяха велики шяха да са на 5 място наи много,ама нали са велики и от 19 години не са били 6ампиони...всащност някои пубери които пи6ат сега тук не са били родени когат Лив са били 6ампиони последно а говорят кои е велик и кои не.

DreX
05.05.2009 22:48

LFC_N1_YNWA хаха ти май само 1 мач знаеш а като са ни били какво пак са вториии смешко

Tencho_92
05.05.2009 22:47

LFC_N1_YNWA - тебе от какво са те правели че си такова тъпо парче бе, неговия ливърпул беше меко казано размазан от Челси на 1/4 и Бенитез си сменя сигурно 10 вида очила от тогава, че само ги пълни със сълзи и се развалят...а нашия човек почнал да говори какво щял Барса да направи срещу Манчестър.Ами каквото и да направи, срещу ''Мръснитезайци'' - извинявааааам се ''Мърсисайдци'', ще го направи тройно мой човек.Затова те съветвам да мълчиш до гроб!!!!

LFC_N1_YNWA
05.05.2009 22:46

НЕ ИСКАМ ЛИВЪРПУЛ И ДА ИМАТ ТАКАВА ЖЕНА КАТО ТОЯ БОКЛУК .. ЛИВЪРПУЛ ВИ РАЗМАЗАХА НА ОЛД ТРАФОРД и ВИ ДОКАА КОЙ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯ ОТБОР *stop* .. БОКЛУЦИ

DreX
05.05.2009 22:46

LFC_N1_YNWA ахахахаа злобей злобей дребчо и без това нищо друго не можеш да направиш хахаха

radoslavb
05.05.2009 22:45

аве защо всички плашите ман юн с барса на финала *wonder* те няма да се срещнат там *devil*

LFC_N1_YNWA
05.05.2009 22:45

Барса ше ги праят криви .. Ще им покаже как се играе футбол .. Ще стане точно така както направиха с/у Реал .. и накрая хубаво ще си поплачат и ще се чудят за кво е станало така *lol* .. боклуци смачкани нещастници

Arsenal_Levski
05.05.2009 22:43

Много си отворен plezliooo а с тия садии винаги ще печелят майкави на всички от тоя отбор насрани сте ама много насрани *lol*

stefko18
05.05.2009 22:43

LFC_N1_YNWA никога няма да имате футболист като роналдо !!!

DreX
05.05.2009 22:43

Patilanec братле те половината са някви смотани лапета дето нямат грам в мозака и знаят само да пишат по форумчета и такива саитове по простата причина че нищо друго не могат да направят

Emiliqn1981
05.05.2009 22:43

Arsenal_Levski вижда се кои са боклуци.някои ве4е по4наха да стават и фенове на барса само да си избият яда.ем да ви кажа 4е утре 4елси 6а нарита яко Барса,Лео Меси няма топката да бутне щот уния 4ерните 6а го убласкат яко и него и другите им звезди.

plamkisa
05.05.2009 22:43

Леле как ги мразя тея!Няма по-големи нещастни късметлии!!!Ех как ще се кефя Барса като им напълни кошницата на финала.Дано с 10:0 да ги бие тея кенефи долни!Дано и Ливърпул им отмъкнат титлата и да останат тези шибаняци с пръст в гъз!Мамицата им мръсна боклуци долни!Ще се чува в Рим през 3 минути само GOOOOOOOOOOOOOOOOL DE BARRRRRRRRRRRRCELONA!Лайняри!

emo_badema
05.05.2009 22:42

На майакави на путката мръсни педалчета юНАЙТЕТЧЕТА дейба ваща мама късметлийска откъде го вадите тоя късмет,ама на финала дано ви начешат едно яко майкави шейба циганска И _)_ _)_ _)_ за манчестър *sick*

radoslavb
05.05.2009 22:42

пеш0000 каква барса ве брат ми *joking* те барса няма да ходят там където отива ман юн. финала е челси- манчо *smile*

DreX
05.05.2009 22:42

аве всички сте уникално тъпи е кво мрънкате Барса та Барса кви са тия Барса е Меси нищо повече, а и още не са стигнали до финала така че разкарайте *wink*

LFC_N1_YNWA
05.05.2009 22:42

Кво да завиждам е .. как Роналдо (женичката) само пада и му дават фалове и съдиите ги подпират или какво? .. тайба в боклука насран

Patilanec
05.05.2009 22:41

За пореден път се убеждавам,че половината от вас не са никакви фенове. Вместо да викате за вашия отбор,плюете по другия както искате го разбирайте ,но това не ви прави фенове за заблудени идиоти! LFC_N1_YNWA аз съм сигурен,че ще се радваш повече МЮ да паднат от Барса отколкото Ливъра да станат 1ви! pesh00 ти си същия антифен.. всички сте един дол дренки! Уважавам само истински фенове, а такива като вас просто по-добре да не гледат футбол! GGMU

plezliooo
05.05.2009 22:41

LFC_N1_YNWA ше гледам как нашите момчета взимат златните медали и в ШЛ и в Англия ....

Arsenal_Levski
05.05.2009 22:40

Боклуци сте Манчестър и боклуци ще си останете не заслужавате да стигнете на Финал,а и да отидете Барса ще ви ебат маиката глупава гнийте в кочина мръсна с тоя Роналдо жива жена е тоя.Хуй за Манчестър *lol* *lol* Глупаци сте Червени путки трябва да ви кръстят

stefko18
05.05.2009 22:40

посраните фен4ета на пулл и арсенал само можете да завиждате *stop*

LFC_N1_YNWA
05.05.2009 22:40

Ман Ю много се надъхват за РИМ .. ама Барса ще си поиграят с тях както си играха с Балетчето

DreX
05.05.2009 22:39

liverpoolfc1892 ахахахах кой си ти бе смешко ай бягай вкъщи да си гледаш лоозерите и не се праи на мн умен хахахаахахахаха

pesh00
05.05.2009 22:38

Тъпите Манчестър може да се радват ама Барса няма да им простят! САМО АРСЕНАЛ ! *stop*

LFC_N1_YNWA
05.05.2009 22:36

Ще видим на края кой ще е 2-ри .. само се наслаждавай на златните медали за Ливърпул и си плачкай , щото ще е много тежко да си със сребърен медал .. боклук смотан

nasran_chorbar
05.05.2009 22:35

LFC_N1_YNWA ти си много странен и безмозъчен каприз на природата.

Emiliqn1981
05.05.2009 22:34

от няколко дена насам пиша 4е Юнаитед го о4аква лесен ма4 и 4е ще ре6ат вси4ко парвото полувреме и някои хора тук се изказваха неподготвени!аиде сега да ви видя кво ще пи6ете.а на тия дето пи6ат 4е Барса 6а ни праят сме6ни ще им кажа 4е ние не сме Реал М,миналата година ги бихме на малко по ранен етап,тази година 6те ги прекараме пак само 4е на финал...ако стигнат до финал!

plezliooo
05.05.2009 22:34

и много сребърни медали я кажи какво е да си вечно втори ?

DreX
05.05.2009 22:33

LFC_N1_YNWA смешко Барса могат да играят само в Испания първия мач видяха съпротива и се насраха така че недей да знаеш толкова мн

LFC_N1_YNWA
05.05.2009 22:33

Ливърпул има всичко най-ново и най-хубаво ..

Schumacher1
05.05.2009 22:33

дано паднат на 10 от ман сити и да загубят титлата мизерното отборче на юнайтед

С А М О А Р С Е Н А Л

forsberg
05.05.2009 22:30

еи мишок Schumacher1 недеи да пишеш глупости осъзнаи се малко то да не е чупиш халва и ядеш

plezliooo
05.05.2009 22:30

я кажи нещо ново покрай loserpool има ли .... ???

LFC_N1_YNWA
05.05.2009 22:30

Schumacher1 .. спокойно .. може да ги докарат само до финала .. но Барса като бие Челси .. Барса ще ги праят смешни както ЕЛ КЛАСИКО с/у Балета *wink* ..

Schumacher1
05.05.2009 22:28

тоя тапанар роналдо как симулира при 2 гол а и съдията ги подпира за да станат шампиони

LFC_N1_YNWA
05.05.2009 22:27

ми да .. приготвям ги за теб .. щото ми каза че много ти харесвали ..

plezliooo
05.05.2009 22:26

цяла вечер говориш за някакви течности, мисля че си им любител ...

shark2009
05.05.2009 22:25

Много красив гол на Роналдо евала брат ми. Не съм се и съмнявал в МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД *wink* , През второто като влезе Бербо и той да вкара един гол и ше стане ектра класик резултат

LFC_N1_YNWA
05.05.2009 22:24

хахаха .. ама ти наистина си сляп .. щото в очите ти има няква течност от мен *lol* .. смешен

Dido_Man_U
05.05.2009 22:23

Мача спокойно може да си го доиграят и да пазят сили за мача с Ман Сити *beer* *devil* а на финал ще са Ман Ю и Барса

plezliooo
05.05.2009 22:20

LFC_N1_YNWA виждаш ли какво пишат хората *smile* ха ха ха

mostoles
05.05.2009 22:19

алоооо,артелеристчета разни,къде сте хахаха.лесно се бие Фулъм и Болтън и се лети в небесата нали,ама от високо като паднеш най боли.Юнайтед ще е първия отбор който ще си защити титлата от предния сезон от както има ШЛ

radoslavb
05.05.2009 22:05

барби май въобще не липсва на отбора. а и не съм си и помислял че отбор кат ман юн ще зависи от мързел кат него. *smile*

Ginekologa
05.05.2009 22:03

които бие от другия мач той взина купата *devil*

forsberg
05.05.2009 22:03

Както каза преди мача Франсеск Фабрегас феновете да си резервират билети за финала .Бих добавил за да гледат Манчестър *joking* *beer*

LFC_N1_YNWA
05.05.2009 22:02

plezliooo .. пък аз ти пълня нежната устичка със спер*а .. бахти недоразвития боклук

Ginekologa
05.05.2009 22:02

ми арсенал са си виновни и при двата гола *sick*

forsberg
05.05.2009 21:57

мале малееее както казва кометатора краи на интригата *joking* *devil*

forsberg
05.05.2009 21:55

Манчестър са голям отбот с голям треньор с много верни фенове

cazorla
05.05.2009 21:53

Браво бе Самсунг,евала Сър Алекс!!!

cazorla
05.05.2009 21:43

Не смея дори да си помисля да критикувам Фърги,но си мисля,че пускането на Парк Жи Самсунг жик так ала бала пички мички,за сметка на Тевез или Бербатов е меко казано страхливо решение,дано сина на оризовите полета ме опровергае...

plezliooo
05.05.2009 21:40

LFC_N1_YNWA a твоя любимер торес му лиже то*пките

sexymama
05.05.2009 21:35

нито бербо,нито тевез ?!? дъртия се е побъркал..............

Kalinho
05.05.2009 21:20

нещо не вижвам Барби, а извинявайте видях го с едно парцалче тарка пейката май вече само там играе

lazio_81
05.05.2009 21:18

Дано Арсенал успеят да победят с 2 гола разлика *wink* Go Arsenal

boy7
05.05.2009 21:16

надявам се ман ютд да победи