Дуисбург гони Домовчийски

10:59
Дуисбург гони Домовчийски
"Валери Домовчийски може да си тръгне като свободен агент във всеки момент от Дуисбург", пише немският вестник "RP", цитиран от "Труд". В голям анализ изданието обяснява, че българският нападател е провал за зебрите.

"Домо не успя да демонстрира класата си, изглежда незаинтересован от нещата, които се случват - пише вестникът. - Договорът му изтича в края на сезона, но никой няма намерение да го спира."

"Много ясно съм обяснил на Домовчийски, че повече не влиза в плановете ми - каза треньорът Коста Руняич. - Ако си намери отбор, може да си тръгва. Ако не, ще остане тук до края на договора. Търсим да вземем нови нападатели, защото положението ни с вкарването на голове изобщо не е розово."

През 2008 година като една от големите звезди на "А" група Домовчийски премина от Левски в Херта. За 3 сезона изигра 65 мача, но вкара само 9 гола.

От 2011 година българинът е в Дуисбург, където за 39 срещи е забил едва 3 пъти. През този сезон Домо има 13 двубоя с един гол. Въпреки дупката в която изпадна, според сайта "Трансфермаркт" цената на Домовчийски в момента е 450 000 евро.

Не е изключено български клубове също да се насочат към нападателя. Най-вероятни изглеждат Левски и Ботев Пловдив, сега воден от откривателя на Домовчийски - треньора Станимир Стоилов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Nelly_Lazio
09.01.2013 12:05

в Лввски или Ботев да бе да.. кой ще му ги дава тези пари тука. винаги може да си намери някой отбор в Германия.