Победителят от Челси - Барселона ще вземе трофея

18:18
Победителят от Челси - Барселона ще вземе трофея
Според наставникът на италианския шампион Интер Жозе Моуриньо купата в Шампионската лига ще вдигнат или Челси, или Барселона.

Победените на финала миналата година Челси приемат Барса на "Стамфорд Бридж" с леко предимство, предвид нулевото равенство на "Камп Ноу" миналата седмица. Моуриньо, който остави британския тим през 2007 година, след три години на служба в Лондон е убеден, че Челси ще успее да срази тима на Пеп Гуардиола.

"Отборът, който спечели този мач ще е шампион на Европа", заяви Моуриньо.

"Дали харесвам или не, как играят Челси? Не знам. Това е старият ми отбор и ми е трудно да ги съдя. Това, което мога да кажа е, че това е един от най-силните отбори от физическа гледна точка. Разбира се, те не направиха нищо, за да отбележат, но ако Хидинк е убеден, че те могат да спечелят, у дома те ще направят страхотен резултат. Барса пък вече показаха какво могат да направят, когато имат повече пространство. Така, че ще е голям мач", допълни още португалецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

slavi_771
06.05.2009 06:19

Да го духаш Жозе!!!Юнайтед са най-големите!!!

beckham_07
06.05.2009 01:40

Бъркаш Жозе,но това не ти е за 1-ви път!!!!!!!

angel_hi
05.05.2009 19:13

Дано мачът не е скучен и Челси наистина имат предимство пред Барса и трябва да го използват за да бъдат на финал и да вземат ШЛ