Живков: Младенов настояваше за още ?150 000

19:11
Живков: Младенов настояваше за още ?150 000
Тодор Янчев е изтъкнал личен проблем като мотив да напусне ЦСКА. Това каза единият изпълнителен директор на клуба Венцислав Живков. Полузащитникът реши да разтрогне договора си с клуба заради неизплатени заплати, като основната причина е уволнението на треньора Стойчо Младенов.

"Тошко Янчев е много съзнателен човек, той крепеше целия отбор. Възхищавам му се. Той винаги на първо място е поставял ЦСКА. Янчев ми каза, че има личен проблем, обеща да помисли. Вратите на ЦСКА винаги са отворени за него. Той никога не е поставял въпроса за пари", каза Живков.

Относно раздялата със Стойчо Младенов, Живков обясни: "На Стойчо Младенов предложихме да разтрогнем по взаимно съгласие, но той не се съгласи. След което беше дисциплинарно уволнен за дните, през които не е бил на работа. С нотариус сме установили в кои дни не е бил на работа, всичко е документирано. Нашето предложение беше да му изплатил 215 000 лева, но той настояваше за неустойката от 150 000 евро, което няма как да стане".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Skeletan
08.01.2013 21:28

Дори това написаното да е вярно, то означава, че Младенов е искал 294 000 лева вместо предлаганите му 215 000 лева. И то не просто си е измислил тази цифра, а това е устойката по договор, който тези двамата кавали са подписали. Колкото по-бързо се махнат от този клуб, толкова по-добре за него. Но в България кой да стане собственик?!?! То хората с пари са все разни мутри, престъпни босове, измамни бизнесмени или с прекалено голямо самочувствие и самомнение и грандоманщина. Ако има няколко умници, то те със сигурност няма да направят грешката да дадат парите си за български футбол.