Майкъла: Не съм предал Стойчо, връщаме се на "Армията"

18:41
Майкъла: Не съм предал Стойчо, връщаме се на "Армията"
Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев не прие обвиненията на бившия старши треньор Стойчо Младенов, че е действал зад гърба му при уволнението на наставника. Вчера Младенов изрази разочоравание от действията на Майкъла, като каза, че той действал подмолно.

"В живота си не съм предал никой. Правех програмата със Стойчо, когато Венци (другият изпълнителен директор) го извика за среща. Даже го питах за какво те вика Венци. Не знаех за решението на собствениците. Но собствениците могат да уволнят всеки. Бях зад гърба на Стойчо три месеца, през които той беше постоянно на косъм от уволнение. Адски некоректно е, ние сме приятели от толкова години. Който и да е треньор, винаги ще го защитавам. Много е нагло от негова страна. Затова му предложих детектор на лъжата. Дали съм строител или изпълнителен директор? - аз съм всичко", каза Георги Илиев.

Той обеща, че ЦСКА ще играе на своя стадион Българска армия през пролетния полусезон.

"Вече имаме разрешителни за ремонтните дейности. През март трябва да се върнем на нашия стадион", каза Георги Илиев.

Той останал изненадан от решението на капитана Тодор Янчев да прекрати договора си с ЦСКА. "Решението на Тошко Янчев е голяма изненада за мен. Той е капитан на отбора, за него за правени доста компромиси. Лично съм му предложил сериозен пост във футболния клуб. Той дойде на първата тренировка, нищо не каза, нямаше индикации, че иска да се откаже. След два часа си промени мнението. За мен решението му е манипулирано от някой. Това не е Тошко Янчев", каза още Георги Илиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Manower
08.01.2013 19:01

Каква "Армия",бе?! Не разбрахте ли, че трябва този стадион да се взриви до основи и да се построи нов! Страшно амортизирано съоръжение, стига само сте клепали с боя и чакат лиценз! Еми няма за такова пасище! Титан ще съсипят ЦСКА като гледам как е тръгнало. Ако искаха отдавна да бяга помогнали за нов стадион в Борисовата.