Брадфорд - Астън Вила, загубен

13:29
Брадфорд - Астън Вила, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. Януари: 5 познати от общо 6 мача - 83,3 % успеваемост

► Залог на деня за 08.01.2013 г.

Брадфорд - Астън Вила


С отстраняването на Арсенал, Брадфорд спечели уважението на всички във футболните среди, но изглежда, че полуфинала е максимумът, който биха могли днешните домакини да постигнат в тази надпревара. И при двата отбора мотивацията няма съмнение, че ще бъде пълна, но класите на съперниците тук са различни. Цели две лиги разделят двата отбора, а това не е никак малко. Вила доказа, че няма проблеми с тимове от подобен ранг в по-ранната част на тази надпревара и победата на тима над коравия Сундън навън затвърди това впечатление. Астън Вила е носител пет пъти на този трофей, а днес излизат с най-силния възможен състав, Дарън Бент, Н'Зогбия, Агбонлахор са на линия, а Бентеке, Херд и Лоутън ще бъдат отново в състава след като почиваха в съботния мач. Въпреки, че има реванш тук Астън Вила изглежда ще подсигури евентуалното си участие на финала в надпреварата още след този мач.

Прогноза: 2 ; Коефициент: 1,65

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PraschoChorbata
08.01.2013 21:38

1х евентуално ! ;д Или трудна победа за Астън Вила, 0-1, 2-1 нещо,,,

putopalo
08.01.2013 23:54

Maча е 1х или 2.Браво бе,никога нямаше да се сетя.*lol*

putopalo
08.01.2013 14:31

Астън Вила са много близо до зоната на изпадащите и не съм сигурен дали ще се хвърлят с всички сили за тази купа.Успех на всчки,които са го играли,аз ще пропусна...

El_Fenomeno5
08.01.2013 18:44

И аз така. Вила все пак са гости, а се играят 2 мача. Според мен може и "х" да стане.