Челси ще бъдат пометени, трябва да клонираме Шави, Иниеста и Меси

20:51
Челси ще бъдат пометени, трябва да клонираме Шави, Иниеста и Меси
Бившият футболист на Барселона Луис Енрике заяви пред "Ел Мундо Депортиво", че в сряда Челси ще бъдат пометени от "футболен оргазъм".

Легендата на каталунците, който в момента е треньор на резервния тим на Браса, сподели, че настоящия отбор на "блаугранас" е толкова добър, че трябва някои от звездите да се клонират за бъдещите поколения.

"Мачът в събота беше невероятен. Играта на Барса е синоним на футболен оргазъм. В сряда положението ще е същото. Просто в момента няма кой да спре този отбор", заяви Луис Енрике, който като футболист е носил екипа и на Барселона, и на Реал Мадрид.

"Когато гледам Шави, Иниеста и Лионел Меси, направо ми се иска да ги клонирам. Никога не съм виждал подобни играчи", допълни бившият нападател на каталунците.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamen5rov
06.05.2009 09:21

vencito0o0o - Сладур си, но се научи да пишеш на български с кирилица, никой няма да ти прочете мнението, аз го правя, предполагам и други също... Ако искаш и смяташ, че си компетентен за това, тогава покажи, че си българин и пиши на родния си език! Шльокавицата е за малоумниците и мързеланковците, мрънкалата, за които все някой друг им е виновен за всичко... Успех!

beckham_07
06.05.2009 01:39

А финала от миналата година ще се повтори според мен и Луис Енрике може да забрави за "футболният оргазъм",защото това не са Реал Мадрид или Бетис!!!!!!!

beckham_07
06.05.2009 01:38

Аре аре.Мижав отбор можеш да кажеш на всеки единно не и на МАНЧЕСТЪР.Челси не са на половината на успехите на ЮНАЙТЕД!Единственият отбор който заслужава тази година Шампионската Лига е този който я залужаваше и я спечели миналата година.Всичките ми уважения към Барса и Челси,но "червените дяволи" имат повече опит,рутина,желание и се бориха на всички фронтове до края и не завладяха само един!!!!!!!

stoqn_maradona
06.05.2009 00:01

мач с мая не си прилича мен...и Ливърпул щеше да смачка Челси или забравяте какво сте говорили?!?Истината е че тва трябваше да е финала,а не мижави отборчета да се класират с лек жребий и помощ от съдиите... CHELSEA FOREVER!!! *wink*

shark2009
05.05.2009 22:30

Каква ирония ще бъде ако Челси достигнат финал с Ман Юнайтед и пак го загубят *joking*

angel_hi
05.05.2009 22:26

Хаха Барса няма помете Челси те трябва са на финал и да си го върнат на Манчо от миналата година