Владо Манчев: Мачът с Левски решава титлата

20:28
Владо Манчев: Мачът с Левски решава титлата
Нападателят на шампионите от ЦСКА Владимир Манчев заяви, че евентуална победа над вечния противник Левски в предстоящото дерби от "А" група би осигурила титлата на "червените".

Асът на "армейците", който бе гост в Актуално студио "Дерби" допълни, че не очаква много голове в срещата, тъй като е от изключително значение и за двата тима.

"Надява, се да победим Левски, защото това би сложило точка на спора за шампионската титла. Ако допуснем загуба битката за първото място ще се завърже, тъй като разликата ни със "сините" ще стане само една точка. Не мисля, че в това дерби има фаворит. Обикновено отбора който е сочен за фаворит губи или мача завършва наравно. Много е важна нагласата с която футболистите на двата отбора излизат преди двубоя. Сега ние играем добре и имаме десет поредни победи", сподели Манчев.

Нападателят на шампионите добави, че за да има зрелищен футбол в България, трябва значително да се подобрят детско-юношеските школи.

"Като качества не отстъпваме по класа от европейските футболисти. Но манталитетът за съжаление е на светлинни години от техния и това ни пречи. Нямаме нужното уважение към клуба, в който играем. Случва се и най-големите играчи да изпускат дузпи. Критиките към Димитър Бербатов са неоснователни. Не може да се срива авторитета на даден футболист заради една пропусната дузпа. За да върви един клуб трябва да има твърда ръка. Не искам да коментирам изваждането на Йордан Тодоров от състава за мача с Черноморец Бургас", допълни още Манчев.

"Първо да станем шампиони, пък после ще мислим за Шампионска лига. След всички перипетии през този сезон, титлата ще е най-добрият завършек. За да влезеш в Шампионската лига трябва да имаш и късмет. Силите са много изравнени и всеки тим е класен. Нямам предложение за нов контракт. Моето бъдеще все още не е ясно. Сега мисля за възстановяването си. Не мога да претендирам за нов договор при положение, че не съм играл почти цял сезон", коментира нападателят на "червените".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LFC_N1_YNWA
06.05.2009 10:18

Levskara_1995 .. Много ясно , че ще ни биете е братле .. ама по испълняване на центърчета .. не се притеснявай .. ще ви дадем колкото искаш центърчета да биете *wink*

Kalinho
05.05.2009 23:33

В мача ще има един гол само че не знам в коя врата. А който вкара ще стане шампион надявам се това да е Левски ама ще видим.
А коклото до Владо Манчев цецка не е имала по класне нападател от доста години така, че ако не преподпишат с него ще е най - голямата грешка на новото ръководство. А на жена му какво ли бих направил с нея *smile*

Levskara_1995
05.05.2009 23:21

Е LFC по спокоино нема да ве бием с много не се стресираи

LFC_N1_YNWA
05.05.2009 21:31

РЕШАВА да ти го нацепи в УСТ*ТА .. ГОВЕДО УМРЯЛО .. ЧУПКАТА Е .. ЦСКА ще ги напрай на 2ст. .. ЦСКА ще разгроми!!! .. ЦСКА ШАМПИОН *stop*