Хупия: Достатъчно млад съм, за да съм титуляр!

17:57
Хупия: Достатъчно млад съм, за да съм титуляр!
Сами Хупия обясни причините, поради които е напуснал Ливърпул. 35-годишният бранител, който през тази година ще навърши 36, заяви, че все още е твърде млад и заслужава да е титуляр през повечето мачове от сезона.

"Този сезон беше много труден за мен от ментална гледна точка. Не съм свикнал да търкам пейката. Говорих с мениджъра, но не съм го карал да ми обещава нищо. Той не ми гарантира повече игрово време догодина, така че трябваше да помисля върху бъдещето си", сподели Хупия пред официалният сайт на Ливърпул.

" Байер Леверкузен ми предложиха да съм един от основните играчи в отбраната им. Този клуб има големи амбиции и вярвам, че ще помогна за постигане на добри резултати", разкри още Хупия.

"Обичам Ливърпул и е възможно в бъдеще отново да работя в клуба, като треньор, например", допълни финландският национал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Milan1989
08.05.2009 08:10

Млад е !!! Другата звезда на финландския национален отобр Яри Литманен е 71 набор и е на 38 т.е. Хюпия още е млад *smile*

LioneL_Mesi
05.05.2009 19:25

Сами е добър и опитен играч за Ливърпул но и аз мисля че вече е на възраст и е малко късно да мисли за реализация в друг тим