Истр - Валансиен, спечелен

12:53
Истр - Валансиен, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Януари: 4 познати от общо 5 мача - 80% успеваемост

► Залог на деня за 07.01.2013 г.

Истр - Валансиен 21:45 часа

Това е мач за Купата на Франция. Вчера падна бомбата в тази надпревара, като носителят на трофея Лион отпадна от играещия във Франс Насионал (трета дивизия) отбор. Днес подобни трудности се очакват за елитния Валансиен, който дори да се класира, трудно ще го направи в редовното време. Истр се представя добре в Лига 2, има амбиции за промоция този сезон и ще се опита да свери часовника с елитен опонент. Освен това Истр е силен домакин с показатели 6-2-2 до момента. Гостите не показват нищо особено в гостуванията си, имат само 2 победи в 9 мача. Валансиен са без халфа Кадир, който отива в Олимпик Марсилия и е ключов за тях. Интересна е статистика, че от 1998 г., в осемте мача, които са изиграли няма записано равенство. А сега времето за едно равенство може и да е дошло.

Прогноза: 1Х ; Коефициент: 1,39


Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sami
07.01.2013 21:07

Хората са се объркали, дали са коефициент за Х2 :Р
Иначе мача се върти около Х и си има сериозен резон за 1Х с оглед коефициента...

mistral
07.01.2013 17:51

Хаха, този път уинърите избиха рибата с коефициента. Пък може и да е проба, дали някой ще се обади. Уинър, този коефициент е за 1Х2, а не за 1Х *lol*
За мача - интересно, днес френските типстъри са много убедени, че Истр даже ще спечели мача, като гледам букмейкърите и те не вярват много на Валансиен. Поживем, увидем.

zarko59
07.01.2013 15:02

трабзон-вердер-2; райо в.-хетафе -1; ксанти-офи-1; истьр-валансиен-2; клифтьнвил-гленторан-1; латина-пиза-1; ап.кират шимона- макаби тел авив 2; система 4/5/6/7
успех