Хванаха Боруц да изневерява с 20-годишна

15:13
Хванаха Боруц да изневерява с 20-годишна
Вратарят на Селтик Артур Боруц бе хванат да изневерява на приятелката си с 20-годишна дама, пише "Сън".

Стражът на "детелините" бе фотографиран да изправя косата на мистериозна брюнетка, като и Боруц, и момичето са полуголи.

Оказа се, че снимката е направена от приятелка на новата тръпка на полския страж.

"Запознахме се с него в една пицария същата вечер. Ние му искахме автограф, а той ни покани на парти в имението си. Естествено, в къщата му нямаше парти, а той заяви, че е уморен и иска да си ляга. Предложи и ние да отидем с него", разкарва момичето направило фотоса.

"Когато аз му отказах, той ми каза да не се чувствам притисната и да си легна в една от стаите на долния етаж. После закара приятелката ми в спалнята си. На сутринта ги заварих полуголи и усмихнати. Той и изправяше косата с преса и говореше колко му е приятно", допълва свидетелката на случая.

Боруц категорично отрече тези твърдения, като заяви, че снимката показва как той се грижи за прическата на сестра си Катарзина (на горната снимка, вляво). Сами си правете заключенията...

Същевременно полският вратар заяви, че няма никакво намерение да се разделя с приятелката си Сара (горната снимка вдясно), заради която Боруц бе изхвърлен от националния отбор на страната си.

Както е известно, стражът бе уловен да се среща с гаджето си по време на лагер на "Дружина Полска", когато Лео Бенхакер категорично бе забранил на играчите си да виждат съпругите и приятелките си.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация