Адебайор, Дрогба и Златан сменят отборите си

15:49
Адебайор, Дрогба и Златан сменят отборите си
Агентът на нападателя на Арсенал Емануел Адебайор изясни спекулациите около тогоанския голмайстор, като заяви, че от ръководството на италианския гранд Милан не са направили оферта за футболиста.

Пред медиите на Апенините, Стефан Курбис заяви, че никакви преговори няма да се водят до лятото, но той ще води сделките на няколко от топ нападателите, включително играчът на Челси Дидие Дрогба и Златан Ибрахимович от Интер, които също ще направят трансфери.

"Приоритетът на Адебайор е Арсенал и затова ще говорим с Арсен Венгер другия месец. Не е имало никакви оферти, нито от Милан, нито от някой друг италиански отбор. Засега не можем да кажем нищо, но всичко може да се случи. Ще има доста трансфери през лятото. Ибрахимович може би ще напусне Интер, Дрогба вероятно също ще си тръгне от Челси, клиентът ми и той ще смени клуба си, но всичко това са хипотези, рано е да говорим за тях", допълни още агентът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
05.05.2009 18:48

Преди години Ибрахимович беше най - скъпия футболист в света, но последните два сезона, Златан не показва докраи възможностите които има и за да се промени това, наистина ще е по добре да смени първенството в което играе. Мисля, че ако Челси продадат Дрогба, Ибрахимович ще се впише чудесно в атаката на сините.