Наполи - Рома, спечелен

15:05
Наполи - Рома, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. Януари: 3 познати от общо 4 мача - 75% успеваемост

► Залог на деня за 06.01.2013 г.

Наполи - Рома, 21:45 часа

В последното си домакинство от първенството срещу Болония, Наполи загуби спечелен мач след като водеше в резултата с 2:1 минути преди срещата да приключи, но в крайна сметка остана с празни ръце след две късни попадения на гостите. След това бяха отнети две точки от актива на отбора по служебен път, а същата Болоня елиминира Наполи и от турнира за Купата на Италия. И така неаполитанци се оказват задължени много бързо да увеличат точковия си актив, ако искат да запазят реални шансовете си за ново участие в Шампионската лига следващия сезон. Рома играе много офанзивен футбол, който може да се определи и като хазартен. Това донесе точки на вълците в мачовете навън срещу по-посредствените тимове, но срещу тимове с ясна концепция и визия за играта те прост загубиха. Силния тим на Парма се възползва от тотално атакуващата игра на Рома и я победи, а това направиха и тимовете на Ювентус и Лацио. Наполи изглежда по-мотивирания тим сега, а и само трите точки ще имат стойност за клуба при наличната ситуация.

Прогноза: 1, Коефициент: 2.30

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари