Ключът към успеха на Юнайтед срещу Арсенал е защитата

13:36
Ключът към успеха на Юнайтед срещу Арсенал е защитата
Защитникът на английския шампион Манчестър Юнайтед Патрис Евра е уверен, че важното е тимът му да не допусне гол в своята врата и така ще си осигури място във финала на Шампионската лига.

"Останахме много доволни от начина, по който играхме срещу Арсенал на "Олд Трафорд". Отборът ни действаше на високи скорости, с добър устрем, създадохме много голови положения, проявихме характер..., всичко, което се очаква от отбор като Манчестър Юнайтед. Именно за това говорихме преди мача и ни се удаде да го изпълним на терена", заяви Евра.

Въпреки всичките си усилия, Юнайтед спечели само с един гол, дело на Джон О\'Шей, но също така не допусна попадение.

"Наистина бяхме малко разочаровани от това, че вкарахме само един гол, но изпълнихме една от целите си Арсенал да не вкара в нашата врата. Също така останахме доволни от действията си в защита", допълни французинът.

Той не пожела да коментира персонално качествата на партньорите си и изказа мнение, че именно успешната колективна игра е в основата на успехите на тима му.

"Най-тежкото изпитание от началото на сезона - това е отново да спечелим Шампионската лига. Да запазим своята титла обаче е много сложно, още на никой не се е удавало. Това е впечатляваща задача и за мен е голяма чест да играя в отбор, който пише история. Всички искаме да играем в Рим, но първо е нужно да преодолеем Арсенал и аз съм уверен, че можем да направим това", каза още Патрис Евра.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари