"Бербатов е сред най-добрите в света"

13:01
"Бербатов е сред най-добрите в света"
"Димитър Бербатов е сред най-добрите играчи в света", заяви основният футболист на Блекпул Кърк Броудфуут преди мача с Фулъм за ФА Къп.
 
28-годишният бранител вероятно ще дебютира в ФА Къп именно в срещата на "Крейвън Котидж" днес и се надява да излезе именно срещу Берба. Бившият играч на Рейджърс опази българина в срещата срещу Манчестър Юнайтед през 2010 година на "Айброукс", но си остава внимателен за българина. 
 
"Това е голямо състезание, което винаги съм гледал, докато бях в Шотландия. Нямам търпение да играя в него. Винаги е добре да излизаш срещу отбори като Фулъм и да се тестваш срещу някой от най-добрите играчи в света - а това определено може да се каже за Бербатов. Той е сред тях", заяви защитникът. 
 
"Ще отидем там, за да играем добре. Ще бъде труден мач и очевидно е, че те са фаворити, но знам, че мениджъра ще ни подготви добре", каза още той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

katelievnikolai
14.01.2013 18:31

За мен Бербатов е най добрият български нападател за последните 10 години и може би още поне 5 никои няма да го измести.*cup**cup**cup**cup**cup**cup**cup**ball**ball**ball*

berbatow_united
05.01.2013 17:58

Разбира се !! Няма спор тука !! Бербо е голям талант *smile* !! Наистина е кофти , че не играе в националиният !!

katity
05.01.2013 16:34

Много ме е яд, че не играе за националния отбор ! ;xx *smile*

rockytoo
05.01.2013 14:27

Добър ама не може да играе сам срещу цял отбор ....