Бетис надви Сарагоса като гост (видео)

09:57
Бетис надви Сарагоса като гост (видео)
С голове на Рубен Кастро и Хорхе Молина Бетис се наложи с 2:1 над Сарагоса в първа среща от 18-ия кръг в Примера дивисион. Това е трета поредна победа за зелените от Севиля, която ги изкачи на 5-о място с равни точки с 4-ия Малага и с две по-малко от Реал Мадрид.

В началото на мача домакините от Сарагоса имаха няколко добри възможности за откриване на резултата, основно от статични положения. Минута преди края на първата част обаче Кастро откри резултата в полза на Бетис, забивайки 10-ия си гол през сезона. Той овладя дълъг пас на Емануел Игиебор в празно пространство в защитата Сарагоса, поведе топката малко и точно преди границата на наказателното поле стреля неспасяемо за вратаря Роберто Хименес.

Хорхе Молина удвои преднината на гостите в 58-ата минута, само секунди след като пропусна чудесна друга възможност след подаване на Кастро. Авторът на второто попадение наказа грешка на защитника Алваро Гонсалес, който не успя да върне топката както трябва на своя вратар и Молина я открадна. Пако Монтанес отбеляза почетното попадение за домакините в 78-ата минута, но третото поредно поражение за отбора ги остави на 12-о място в класирането.

"Стартирахме новата година с три точки, което никак не е лошо. Днес играхме добре, но сезонът е дълъг. Най-важното сега е да запазим формата и да избегнем колебания във формата си", обясни след срещата Рубен Кастро.


szólj hozzá: Real Zaragoza 1-2 Real Betis

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация