Фърги предупреди рефера да не вдига картон на Рууни

11:26
Фърги предупреди рефера да не вдига картон на Рууни
Сър Алекс Фъргюсън тактично предупреди рефера на предстоящия сблъсък с Арсенал да не бъде твърде строг към Уейн Рууни довечера.

Нападателят на Юнайтед е на един жълт картон от това да получи наказание за натрупани официални предупреждения. Това означава, че за 23-годишния футболист шансът да пропусне финала в Рим на 27 май, е напълно възможно.

"Уейн е възрастен човек и не е нужно да му напомням да бъде дисциплиниран и да не се разгорещява прекалено много", коментира мениджърът на Юнайтед.

"Ситуацията с Рууни не ме притеснява, тъй като мистър Розети напълно осъзнава, че ако му покаже жълт картон, Уейн няма да може да играе на финала. Убеден съм, че съдията е напълно способен и ще внимава в подобни деликатни ситуации", допълни сър Алекс, цитиран от "Сън".

Карлос Тевес и Патрис Евра са другите двама играчи на Юнайтед, които висят за финала и са на един жълт картон от наказание.

През 1999 година Пол Скоулс и Рой Кийн пропуснаха финала срещу Байерн Мюнхен, тъй като рефера на полуфиналния мач с Ювентус не бе подходил толерантно в техните деликатни ситуации и им вдигна жълти картони.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sliv
05.05.2009 15:44

лекето и другите посерковци които не разбират какво е казал Ферг да пушат кожената лула и да мълчат

Castello
05.05.2009 15:22

Аз съм на мнение, че Арсенал показват страхотна игра, колкото до изказването на САФ мисля, че неграмотните фенове на "Топчийте" не са прочели правилно ... САФ се надява рефера да подходи по-толерантно към ДЕЛИКАТНИТЕ (по-спорните) положения. Сигурен съм, че при евентуална груба намеса на на нападателят на "Червените дяволи", дори на Сър Алекс ще му се иска Рууни да бъде изгонен. Съгласен съм правилата са за всички, но съгласете се и вие съдиите доста често правят фрапантни грешки, които са с неприятни последици за някои играчи *wink* Успех и на двата тотбора дано покажат красива игра с която заслужено да стигнат до финала *smile*

stoqn_maradona
05.05.2009 14:44

заради тея думи искам червен да му покаже на Шрек... *sick* Защо никой друг треньор не говори така?Защото сър Алекс е СВИНЯ!!!!!!!! .... *wink*

Lazialcho
05.05.2009 14:30

После защо се говори ,че Фергюсън оказва натиск на съдииите!
Това само той може да го каже! Ако си заслужава картон тоя свинар да си го получава !

jakos
05.05.2009 14:23

къде пише директно че е казал да не му показват картон бе глупаци а къде го пише точно с тия думи статията показва че фъргюсън вярва че руни няма да направи глупост

CiSSe7
05.05.2009 14:14

Тоз какъв мазник е...просто няма право...

paunQ
05.05.2009 13:31

Какво реве само тоя не мога да разбера. Да не му показали картон, щото щял да пропусне финала... Какъв финал, какви пет лева? Мача не е почнал, той на финал бил. Я се осъзнай! Както написаха по-долу правилата са за всички!

ico60
05.05.2009 12:42

абе леке с лекетата ти за тия черни насрани пубери ли си в мача

leketoo
05.05.2009 11:58

Много е нагъл червеният нос. Баси мухльото! Ако Рууни осъкати някой както редовно прави в Англия с неадекватните си влизания на добитък кво правим??? Няма картон щото щял да пропусне финала! *sick* Има си правила и те са за всики. Рижавия добитък не прави изключение, както и гейчетата в състава. Успех на Арсенал!

Emiliqn1981
05.05.2009 11:51

според мен трябва да се ваведе правило за финален ма4 да няма наказани игра4и ,освен ако не са с директни 4ервени картони за груба игра.по този на4ин отборите ще бадат с наи добрите си састави а ние зрителите ще се наслаждаваме на по голямо зрелище,а после трениорите няма да се оправдават от липсващи поради наказания игра4и