В Блекпул треперят от Берба

20:33
В Блекпул треперят от Берба
"Димитър Бербатов е класен нападател, който може да те нарани", заяви мениджърът на Блекпул Майкъл Апълтън преди утрешния мач с Фулъм за ФА Къп.

Тимът от Чемпиъншип пътува до Лондон, за да се изправи срещу котиджърс в среща от  третия кръг на прочутия турнир.

"Мисля, че ФА Къп може да ти се отрази по всякакъв начин. Може да е приятно разсейване или болка, зависи от ситуацията ти. Това е състезание, което уважавам и нещо, което винаги вълнува феновете на футбола", заяви Апълтън.

След това той засегна и темата със звездата на Фулъм Димитър Бербатов.

"Берба е класен нападател, който може да те накаже, също както го направи с Уест Бромич във вторник. Фулъм имаха проблеми, но излязоха с фантастичен резултат от този мач, за да се измъкнат. Наясно сме с класата им", добави специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

headhunters
05.01.2013 14:20

Като толкова треперят да не излизат въобще на терена.. то не се играе със страх от 1-вата минута.. да им дават служебно 3:0, какво се мъчат като ги е страх още преди да са стъпили на терена ?! Ако всеки така се плашеше от някой.. половината мачове нямаше дори да се играят..

angliiskia
05.01.2013 12:13

Бербата е най-хубавото нещо излязло,от българските терени,в последните 15-20 години може би.Така,че не го мразете,радвайте му се докато го има.Уникален играч,умението му да задържа топката както се видя в Фулъм до момента е най-силната му черта.В предишните си клубове,той не получаваше необходимата,свобода беше използван като нападател и толкова.Единствената му задача бе да бележи,а сега има до по-сложна задача да организира играта на тима.Така,че не му се сърдете ако не вкарва всеки мач.

myzrael
05.01.2013 11:56

Хейтърите тук са се активизирали само с минуси хахаха
Мачкай Бербо...с*ри им в устата на тези, които те плюят!!!

rooney_fen_256
05.01.2013 08:14

Еми нормално да треперят. Още помнят как Бербата ги нае*а в онзи мач на Юнайтед срещу Блекпул, където им заби 2 гола.