Ти си зад*ик, тренер!

11:20
Ти си зад*ик, тренер!
Грозен скандал избухнал в съблекалнята на Нюкасъл Юнайтед след поражението с 0:3 от Ливърпул в неделя, пише британското издание "Сън".

Мениджърът на "свраките" Алън Шиърър бил бесен от безсмисления червен картон, който Джоуи Бартън си изкара в края на срещата. Наставникът започнал да крещи на скандалния халф, който също не му останал длъжен.

"Ти прецака мен и прецака клуба, ти си позор!", беснеел Шиърър.

"Ти пък си зад*ик, тренер! Заради твоята скапана тактика пак паднахме!", не му останал длъжен бившият футболист на Манчестър Сити.

Мениджърът на Нюкасъл после заявил, че да върне Бартън в титулярния състав е било най-голямата грешка в живота му.

"Аз съм най-добрият футболист в този отбор, нормално е да съм титуляр!", пък отвърнал вбесеният Джоуи Бартън.

На пресконференцията след двубоя Шиърър заяви, че ще направи всичко по силите си да накаже сериозно скандалния полузащитник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MB_KrisS
05.05.2009 15:06

Бартън е уникален образ, няма такъв футболист като него. Може би Вини Джоунс. Добър играч е, но характера му понякога помага много, но понякога пречи не само на него, но и на целия тим.

onzzy
05.05.2009 14:29

ако бъртън е най добрия им футболист горко им

razorblade
05.05.2009 12:56

Бартъне прав , но като типичен футболист, не умеещ да съставя сложни съставни изречения, го е казал с думи прости "Тренер, ти си задник!" ......А правилното е "Тренер, нищичко не разбираш от тая професия.....да си велик футболист е едно, а да си треньор е съвсем друго".....
Който е гледал внимателно мачът Нюкасъл-Портсмут 0:0 , знае за какво говоря ..... Отбора на Нюкасъл нямаше никаква тактическа схема и идея как да вкара гол на противника ....нямаше и идея за преса, дори и в собствнеата половина, нямаше никаква яснота какво всъщност прави халфовата линия ..мотаха се като мухи без глави по терена, а пасовете към нападателите ги раздаваха защитниците ....?!?! *sick*
ШИЪРЪР е безумно слаб и неподготвен треньор и с него Нюкасъл твърдо изпадат .....
А най-типичната черта, по която можете да познаете слабия от мъдрия треньор , е че при неуспех ВИНАГИ се оправдават с нещо друго, но не и със себе си ... Сега ЧК на Бартън му е виновен, другия мач ще бъде съдията, в третия времето .....

arsen
05.05.2009 12:10

Джоуи трябва да спре с футбола веднага! Той е заплаха не само за противниковите играчи а и за съотборниците си.Бартън е една секира ,последната на Острова,си мисля.И това той го доказва постоянно.Такива балтии вън завинаги *thumb_down*

leketoo
05.05.2009 12:00

Не знам що за тъпак трябва да си, за да искаш Бартън в състава си??? И да платиш пари за него?? Поредното доказателство, че на Острова е пълно с малоумни тренери, които и идея нямат как да спечелят мачовете. *sick* разчита се само на едно име, което да вдигне духа на отбора. Тъпо, много тъпо!!!

Emiliqn1981
05.05.2009 11:41

кои си ти бе Бартан?каде си играл,кво си спе4елил 4е такова голямо само4увствие?тва леке зазлужава да го изритат веднага от отбора без зна4ение дали ще изпаднат или не!