Черноморец се разделя с още трима футболисти

17:06
Черноморец се разделя с още трима футболисти
Още трима футболисти напускат Черноморец Бургас и няма да бъдат част от отбора за пролетния дял на първенството. Това са нападателят Венцислав Христов, който разтрогва по вина на клуба, както и двамата защитници Николай Николов и Румен Трифонов.

Христов претендира за неполучени две заплати и е внесъл молба за прекратяване на контракта по вина на клуба. Трифонов и Николов пък си отиват след разтрогнати договори по взаимно съгласие. Преди тях пак по взаимно съгласие напусна и крилото Даниел Младенов.

Венцислав Христов дойде в Черноморец от Монтана и при Димитър Димитров-Херо постави свой личен рекорд - 10 гола за година и половина. През този сезон той има пет вкарани топки в противниковите мрежи, колкото е забил и в предишната година. Николай Николов остана четвърти избор в отбраната през този сезон, като Димитров разчиташе на Траян Дянков, Георги Терзиев и Пламен Димов.

Единственото сигурно попълнение до момента също е от ариегарда - Тихомир Трифонов, така че напускането на Николов е логично.

Иначе 31-годишният Николов има два периода в Черноморец, в които е изиграл 91 мача и е вкарал 5 попадения. Трифонов пък записа едва 116 минути за акулите тази есен, като остана трети избор за левия фланг след французина Жереми Фо-Поре и младокът Крум Стоянов. Трифонов дойде от ЦСКА като свободен агент, сега си тръгна по същия начин, след като се появи на терена в само три мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация